top3 -

Helt ok

Kvällen igår på toxic var helt okej!! Det var trevligt, men inget speciellt. Ska snart bege mej mot Täbycentrum med Bibban. Vi ska kolla lite i affärer och käka typ. Sen ikväll blir det nog lite plugg med Jonas. 

Har förressten lyckats få tag på biljetter till Coldplay konserten den 18 september! Asniiiice :D 
2008-08-31 @ 14:22:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag är det söndag

Vaknade upp hemma hos Sofia vid elva imorse, och kom hem för en liten stunde sedan. Precis som Vicky ska jag också inventera ikväll. Och precis som henne är jag inte heller jätte sugen på det. Blev lite senare än vad det var tänkt igår. Vi skulle bara åka in och äta middag på fridays, vilket var jättetrevligt! Ea åkte hem efter middagen eftersom hon skulle jobba dagen efter. Men jag och Sofia fortsatte våra steg mot soft. Sen var planen att åka till Märsta men den planen sprack på tåget dit då alla åkt därifrån. Så istället åkte vi hem till Sofia och drack cider och åt piroger, inte helt fel det heller ;)


  
2008-08-31 @ 14:21:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter...

Jag mår verkligen inte lika bra idag som jag gjorde förra söndagen. Nej, denna söndag är som söndagar brukar vara. Gråtråkig och med ett dovt dunk huvudet. Jaja, det är smällar man får ta när man är ute och slarvar. Vi var i alla fall på Toxic igår och hade sista festen med Ehsan på länge eftersom att han åker till utlandet för att plugga. (Lycka till vännen!) Det vi inte hade en aning om var att hela Kungsängen vara där! Nya T kanske?

Kvällen började i alla fall på Balthazar med några glas vin och en shot? Den fortsatte med en öl i en trapp under en skylt där det stod "GUD ÄR KÄRLEK". Det tyckte vi var lite småkul. Blev kanske lite många glas vin och en jävla massa sms, försöker lista ut vad det var jag menade med hälften av dem, men har gett upp det försöket. Tog taxi hem, var skönt och nu snart ska jag bege mig in till ICA för att inventera! Oh vad kul. Lycka.
2008-08-31 @ 14:00:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är en man.

Hejsan. 

Idag har jag verkligen känt mig som en riktig MAN. Hela dagen idag har jag målat, druckit öl och lyssnat på rock med Bibban! Herregud... Haha. Nu är jag iaf klar för idag och just nu sitter jag och väntar på att min kycklingsallad ska komma hem. 

Ikväll blir det utgång för min del tilsammans med Viktoria och Linnea. Jag är faktist riktigt taggad :D Hejdå! 
2008-08-30 @ 17:38:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett litet steg närmre...

Jag måste erkänna en sak. Jag gillar snabba och balla bilar. Upptäckte det igår när jag körde omkring i chefens BMW. Skruvade upp volymen på Nickelbacks rock star och kännde att jag var ett steg lite närmre att bli en rock star. Men har nog några sjumilakliv till att ta. Typ lära mig att spela ett instrument kanske...

Ikväll blir det utgång, och tro det eller ej men vi ska faktiskt ta oss utanför Kungsängens gräns hela vägen in till den stora staden! Ser jag faktiskt fram emot. Vi vet dock inte än vart vi ska, blir väl till att föra på något schyst ställe skulle jag tro och under tiden fundera ut vart kvällen ska leda oss. Jag ska försöka tygla min lust till alkoholen ikväll, men jag känner mig själv så jag ska absolut inte lova någonting för det går i alla fall som det går!

Ha det bra!

2008-08-30 @ 17:21:49 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


En mycket lung och skön fredags kväll :)

      
2008-08-30 @ 00:56:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Minikräftis.

Kom hem från skolan för ett tag sen. Helt ok dag.. Behövde inte gå på marknadsföringen iaf :) När mamma kommer hem ska vi åka till Kista för att köpa mobil + lite kläder om jag hittar nått.. Köpte ju en mobil tidigare i veckan men det visade sig att man inte kunde ha tre i den.. lite surt. Menmen! Efter det ska jag hem till Madde på en minikräftis med tjejorna! :D Ska bli kul.. Man hinner ju inte träffas lika ofta längre.

2008-08-29 @ 15:37:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla dessa håltimmar...

Filmen igår var grym. Längtade tillbaka som sjutton när man såg hur kul vi hade det...

Kom nyss hem från skolan. Har typ tre timmars hål efter webbdesignen på onsdagar, surt! Nej nu blir det tv och mat!
2008-08-27 @ 10:11:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projektstart + SB-filmen!

Kort skoldag, mycket skönt! Hade introduktion till projektarbetet och lite marknadsföring. Nu har vi iaf bildat en grupp till projektet. Det är jag, Sussie, Jonas, Ted och Johan. Blir nog bra! Ingen aning om vad vi ska göra än dock?

Nu blir det snart en tripp till Barkarby för att köpa mig en ny telefon. Därefter ska jag hem till Jonas och kolla på Sunnyfilmen med allihopa :) /Mickan
2008-08-26 @ 18:04:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag kväll.

Kom somsagt nyss hem från en promenad. Riktigt mysigt :D Kul att alla kunde träffas samtidigt för en gångs skull :) Har haft en lång och ganska jobbig skoldag idag. Halv nio till fyra.. Men vi åkte iaf till donken på lunchen med Ted! Somnade nästan direkt när jag kom hem... Skulle egentligen köpa ny mobil idag men det hann jag inte. Min är helt konstig... Får väll ta och göra det imorgon istället! Har endast en lektion imorgon, asskönt :D På kvällen ska jag, Sussie och Kalén hem till Jonas och kolla på våran Sunny Beach film som äntligen har blivit klar!! Spännande, spännande..
2008-08-25 @ 22:15:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Kom nyss hem från en promenad med alla tjejer. Jobbade från sju till tre idag, ganska tungt att börjar sju, men det är ju skönt att få gå hem lite tidigare. Måndag idag iaf. I lördags hade jag och Mickan ingenting att göra så vi drog oss in mot staden. Satte oss på Soft ett tag, riktigt mysigt :) Och fick sedan för oss att dra till pg, och som även blev mp. Precis när vi kom dit fick vi höra att massa folk hade dragit till hirschen, men det kändes lite sent att åka tillbaks till stan. Blev en trevligt kväll ändå, haha. Och vi nämner ingenting mer om den :)

Är ledig imorgon iaf. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men jag får väll helt enkelt njuta av ledigheten :)

Två bilder från Soft (dock inte så fina)
  
2008-08-25 @ 21:58:19 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Det här är ovanligt. Ja, det är ovanligt att jag vaknar på en söndag, har inga förpliktelser och är utvilad och jättepigg! Jag brukar vakna av att det är varmt i rummet med andnöd, huvudvärk och torka i halsen. Sen brukar hela dagen vara förstörd. Oftast måste jag fixa till mig och se så pigg ut som möjligt för att dra till jobbet och sedan vara glad och trevlig där. Inte det lättaste. Eller så går jag upp dricker lite vatten och lägger mig i soffan och tänker över allt jag gjorde igår. Ångest.

Men idag är inte som andra söndagar. Nej, idag är en bra dag! Dock beror det på att jag jobbade hela dagen igår och var så trött att jag inte hade lust till att göra något. Trots att jag var ensam hemma. Men Jenny var här och vi käkade lite, myste. Sen när hon åkte hem började jag tänka på alla läskiga saker som fönstertittare så blev lite nojig. Det hjälpte inte precis när telefonen ringde men det inte var någon där! Men efter några sms och lite samtal från mina top tre medlemmar som var på lyset så blev jag lite lugnare och somnade som en stock! Madde och Mickan mår nog inte lika bra som jag gör idag. MOAHAHAHAHA!

xoxo

p.s. Medlemmar av bloggen; är det inte dags att byta lösen snart? ;)
2008-08-24 @ 13:27:09 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


lördag

Bion igår var bra, dock inte lika bra som ettan. Tyckte att den var lite långdragen i slutet, den kunde gärna varit en halv timme kortere eller nått. Och nu rycktas det om att en tredje film också ska komma ut.

Jag hade sett fram emot en liten kräftskiva hos Vicky ikväll, men inte blev det så. Vicky hade andra planer.
Så vad ska man göra en lördagkväll som denna? Det får vänta och se, nu ska jag dra ut Ea på en promanad.
2008-08-23 @ 15:53:08 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag & bio

Första riktiga skoldagen över. Gick bra! Fick träffa en ny lärare som verkade jättebra :) Ikväll blir det bio, vi ska se Arn 2 :D Ska bli riktigt spännande att se fortsättningen.. jag gillade verkligen ettan. Det är iaf jag, Madde, Sundis och Jonas som ska gå! Och kanske Vicky?

2008-08-22 @ 18:19:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen på jobbet

Ser att Mickan varit väldigt flitig med bloggen idag. Avstår från att kommentera bilderna nedan, kommer knappt ihåg när dom togs.. 

Första dagen på jobbet idag iaf. Roligare än vad jag trodde. Dock var jag nog väldigt besvärlig i kassan, då jag fick fråga Kim en gång i minuten om alla möjliga grejer. Men det går nog ganska snabbt tills man kommer in i det :)

Imorgon blir det jobb från nio till tre. Sen på kvällen blir det bio med Mickan, Jonas och Sundis. Tråkigt nog har Jennie kräftskiva imorgon och vi som redan bokat biljetter. Får se om man kanske hinner förbi där efter filmen :)

Nu ska jag snart ut och promenare med Linda (som kom hem från kroatien igår :)), Mickan och Vicky.
2008-08-21 @ 20:47:54 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kurre and moi






Fann nyss några galet heta bilder på mej och Kurre från Åre, där vi var i år :)


2008-08-21 @ 20:36:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


MIN BÄSTA SOMMAR!!


Några bilder från Båstad... (Mickan, Madde, Vicky, Linda, Ea & Chabo)



Lite bilder från Gotland! (Mickan, Madde, Ea, Linda, Sofia & Jenny) Och till sist...



I SAY AYIIIAA, YOU SAY NAPAA!!! (Top3s alla medlemmar!!)
(Något försenade bilder kanske?)
2008-08-21 @ 18:50:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen - sista året

Så var uppropet avklarat. Kändes lite deprimerande att vara tillbaka faktist. Fick underskåp och ett halvbra schema. Här är iaf de kurser som jag ska läsa i år:

- Aktiekunskap A
- Religion A
- Filosofi A
- Webbdesign
- Marknadsföring
- Organisation o. ledarskap
- Svenska BC
- Rättskunskap
- Projektarbete
- Internationell ekonomi

Nu blir det en powernap & sen barnpassning. Sen ikväll blir det promenad med Vicky och Linda :) //Mikaela




Jag och min kära bror, nytaget.
2008-08-21 @ 15:07:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ändring i vardagen

Blir helt galen på att bara sitta hemma och inte göra någonting. Det är konstigt hur man kan bli tröttare av att inte göra någonting än när man håller igång, men så är det iaf. Men imorgon bli det ändring på det. Ska nämligen börja jobba på ICA inne i stan. Ska bli kul att för en gång skull känna sig lite rik ;) Och sen så har man ju också både Vicky och Caroline som arbetskollegor, så jag ska inte klaga :)
2008-08-20 @ 19:35:49 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorgon börjar skolan igen

Mycket blandade känslor just nu. Skönt att få rutiner igen, men sommaren har vart grymt bra och gått på tok för fort... Har i vilket fall som helst upprop imorgon kl ett i nått klassrum. Är dock mycket orolig över hur jag ska lyckas komma upp? Har sovit så sjukt länge denna vecka.

Har inte gjort så mycket idag. Kollat på Arn och tagit en liten promenix med Karnik och Ea.



Jag och en del utav klassen :)
2008-08-20 @ 18:50:29 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Iövermorgon börjar det igen...

Vaknade för typ två timmar sedan och har redan hunnit med att ta en promenad med Vicky samt beställt hem en god kycklingsallad. Nu ska jag fixa lite med datorn som ska in i mitt rum. Har fått Bibbas vanliga data nu också, känner att jag inte kan plugga på en bärbar...

Annars ska jag inte göra nått speciellt idag, förutom att åka till Elgiganten och kolla om min kamera går på garantin. Den gick  nämligen sönder i Ayia Napa. Hoppas hoppas
2008-08-19 @ 13:50:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Viktoria välkomnar

Min och Mickans promenad var väldigt skön, vi gick en timme (duktiga) Vi gick och tänkte lite på hösten men jag kan inte påstå att jag är färdig med sommaren två veckor till hade inte skadat precis. För jag har helt enkelt inte badat tillräckligt mycket, gått tillräckligt mycket barfota eller fått tillräckligt många myggbett. Men på något konstigt sätt så är jag nu redo för hösten. Jag välkomnar hösten. Jag vill ta den i mina armar och krama om den. 

Jag var verkligen inte redo förut, men nu känner jag mig redo att bemöta det nya liv som börjar. Jag är redo att bemöta alla klagande tanter på ICA för jag har ju ett mål, och nu e jag jävligt sugen!  






2008-08-18 @ 21:52:36 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storstädning

För tillfället sitter Kurre och förklarar lite om hennes kärlek för mig på Msn. Väldigt mysig konversation.

Blev faktist väckt utav henne och Ea idag vid etttiden... jobbiga jävlar! Blev rätt chockad när de stod vid min säng!! Får se när jag förlåter dem.. Idag har jag storstädat mitt rum, hela dagen! Har tillochmed rensat ur hela min gaderob, så nu har det blivit jättefint. Har ifs beställt hem ett SKITSNYGGT datafodral också. Mmm

Har också fått reda på att Sussie ska börja i vår klass nu. Riktigt kul! :D Nu blir den en liten prommis med Vicky, Kurr och Pea! //Mickan

Min nya kärlek.
2008-08-18 @ 19:39:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


T

Fanns väll inte så mycket mer att göra än att gå upp till Terassen igår, var ju trotsallt sista kvällen. Var hemma hos familjen simonsson till tolv tror jag, och gick sedan upp till ett väldigt fullt terassen. Kul där, kvällen såg ungefär ut som den innan. När det stängde gick vi hem till Simonsson igen, sjöng lite singstar, sen gick jag hem vid halv fem.

Idag är jag tröttare än någinsin. Har precis varit och jobbat med Ea och ikväll blir det väll till att träffa Mickan o Vicky ett tag, sen ska jag sova =)




2008-08-17 @ 18:28:12 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista kvällen på Terrassen

Ligger just nu och pratar i tele med Kurre. (Kurre = Madde) :D Men nu la vi på. Hon är allt bra knäpp ibland.

Det blev iaf en lyckad kväll igår och jag hade mycket trevligt! Sov hemma hos familjen Simonsson och vi gick och la oss vid sex imorse... Vickan och jag fick skjuts hem vid tolv och efter det har jag inte gjort så speciellt mycket? Målat lite ifs. Ikväll ska jag nog hem till Tony och co, innan vi drar till T. Lite sorgligt faktist att det kommer att vara den sista kvällen där, någonsinn... Menmen. Vi lär ju överleva?

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mej in mot staden med la familia. Blir middag ute någonstanns :) //Mi
2008-08-16 @ 16:43:14 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


-

PARTY! toff är inte så bra som bloggare

2008-08-16 @ 04:07:25 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


kungsängens största fjortisar?

Hej för första gången har vi en gäst här som skriver på vår så ökenkända blogg, vi känner att vi är lite för tråkiga och bjuder därför in lite nytt blod som ska hjälpa oss att göra denna blogg till en av dom bästa, så nu skriver vår egna as snygga Toffe här på våran blogg  för att berätta hur fulla vi va igår, det är  ovanligt att träffa på 3 brudar  som har varit så fulla som vi har varit ikväll, kan ni tänka er att vi skämmer ut oss hela tiden på en kväll, stefan vår manager tycker vi är de största fjortisarna i vår så välkända ort KUNGSÄNGEN. och då ställer man sig själv frågan, ÄR INTE DET SANT? Och om vi ska gå in på lite mer specifika medlemar så har vi då toff som är den största av dom! sen mickan som inte ens vet vem hon är på fyllan och vicky som springer och letar efter JOEL som tror han är såååå cool! och ea som är sååå förtjust i TONY som is the shit! och sen har vi då vår egna älskling som vi alla älskar så mycket (TOFFE), finns det någon bättre? puss på er alla!!!!! Toffe älskar vi alla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S madde
2008-08-16 @ 03:46:34 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bartömning på T!

Kvällen igår vart riktigt trevlig och mysig! Såg en äcklig skräckfilm och för att sedan lugna ner oss fick det bli Hundtricket! :D Idag har jag inte gjort speciellt mycket, förutom att passa min lillebror..

Hade egentligen tänkt att bara ta det lugnt ikväll, men när jag nyss fick reda på att T ska läggas ned och att denna helg är deras sista någonsinn så blev mina kvällsplaner ändrade. Har ju faktist inte vart där på hela sommaren... Ska iaf börja kvällen hemma hos Stefan och efter det bär det av till Terrassen. Nu ska jag måla mer staket! //Mickan
2008-08-15 @ 18:15:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tarotkort och catwalk

Måste bara berätta om min dag. Jag möter upp Pontus på stationen för vi tänkte dra in till stan och ta en fika och drqa förbi kungsträdgårgen för att se ung 08s evenemang. Vi går ett tar bland alla tälten tills vi kommer till en spåtant. Bangar du? Nej jag bangar inte! Så vi gick in i tältet och en av tanterna spådde mig med kort. Hon såg till en början att jag skulle gilla gamla saker, typ möbler och loppis. När jag sa att det inte riktigt stämde så såg hon en modevisning och att jag kanske höll på att förbereda modeller. DE NI! Haha men hon sa även att vägen dit inte var så rak. Hon frågade även om jag hade sökt till en designskola, njaa inte precis va? Sen sa hon även att jag var rätt lik min mamma, så där får hon väl ett plus. Men annars vet jag inte riktigt. Men lite kul var det i alla fall.

Vi drar hem när det börjar ös regna men bussarna mot sylta går ju ALDRIG men nu var det en kvart kvar tills den skulle gå så jag springer in på Konsum och köper lite roliga prylar. Typ en banan. När jag går ut från affären står det två bygg-killar vid cykelstället varpå den ena av dem ska cykla med en en-och-en-halv merters lång rulle plast nerstoppat i hans ryggsäck. Det såg inte så stabilt ut och jag tänkte att han typ skulle flyga bort med den där i denna blåst. Det kom nog även han på så han ska ta ur den från ryggan varpå den faller ner rakt i huvudet på hans polare! Jag kunde bara inte hålla mig för skratt där jag gick två merter ifrån dem så jag stoppar in bananen i truten och går förbi med ett stort leende. Även de skrattade så de höll på att dö.

Haha, skrattar fortfarande när jag tänker på det, såg mycket roligare ut än vad det låter! Ha en bra kväll! Själv är den rätt obestämd. Tjiiing
2008-08-14 @ 20:06:09 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Återhämtning

Nu har jag äntligen återhämtat mig så pass mycket att jag orkar skriva. Har blivit lite småsjuk och har jobbat två dagar denna veckan. Visst längtar man tillbaka när man läser Maddes snygga sammanfattning från resan lite längre ner. Men Maddepadde du har glömt lite som jag tänkte kompletera ;)

Det var nämligen så att man kunde köpa kebab med antingen kyckling eller biff kött i. Madde har dock lite bestlutsångest när hon står där och ska beställa så hon säger:
-One chicken kebab with beef

Sen så var det ju en av hermanosarna som skrev en lite söt låt till oss. frågan är om jag vågar lägga upp den? Ja vi tyckte den var så vacker. Tack för låten :)

Ayia Napalåten skriven av Aras, GBG

Ni är så söta att jag fäller en tår
har känt er i några timmar men känns som ett år
Ni är gulliga alla tre
men inte lika gullig som Ejmen här breve

Ja, sen hade jag faktiskt inte så mycket mer att tillägga :)



Och JA det vara BARA en simtur i klamydiapoolen!


2008-08-14 @ 19:47:16 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Filmkväll

Och så har man fått vara med om ännu en trevlig dag tillsamans med Jonas. Vi har vart på Stinsen, i Kista och tillsist i jakan. Jag hittade inte speciellt mycket, men det fick iaf bli ett linne och lite småsaker. Avslutade dagen med att köpa hem Kinamat.

Om en stund kommer Jonas hit så att vi kan åka och hämta upp resten av folket. (Folket = Madde, Ea & Kalén). Vi ska bege oss till jakan och hem till Malin, för att sedan beställa hem mat och glo på film!
2008-08-14 @ 17:36:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Usch vad jag längtar tillbaka till Napa när man läser allt det där.. Grym resa!! Menmen, nu är det snart slut på det roliga. Endast en veckas ledighet kvar... Blää! Men det ska bli lite smått skönt att få tillbaka de vanliga rutinerna igen. Snart ska jag äta middag och efter det ska jag jobba lite. Ska hjälpa Bibban med att måla vårt staket på baksidan, och efter det blir det en promenad!!

Imorgon blir det filmkväll hemma hos Malin :) Ska bli trevligt! //Mickan
2008-08-13 @ 17:12:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ayia Napa

Alltid när man är på semester går de två första dagarna hur sakta som helst och det känns som att veckan kommer att vara i en eveigehet. Sen innan man ens hinner tänka sitter man på planet tillbaks till Sveige. Och när man sedan vaknar dagen efter känns det som om allt bara var en dröm. Som om man aldrig lämnat Sverige. Och precis så var det alltså när vi kom hem från Ayia Napa.

Även fast resan gick så snabbt hann vi med en del saker

Vår bitchfight med Tyresö
Som säkert varade i drygt en timme. Och jag lovar, vi i Kungsängen har radio även om inte dom trodde det.


Vår idiotiska teori om att det skulle finns två månar
Tre idioter sitter på balkongen om ser två månar, vilket är sjukt häftigt just då. Observera att vi satt och förade!! Vi börjar ta kort och alla är väldigt fascinerad
Fem timmar senare:
Vicky: Hurru, kan du mycket om astronomi?
Norsken: Hm, njaa..
Vicky: För asså vi såg två månar idag
Norsken: :S
Vicky: Jaa, men asså där är ju den ena
Norsken utbrister i skratt och berättar lungt att det är en lysnade ballong Vicky pekar på.
Och fäller sedan komentaren "Jag är inte dum, jag är bara svensk"

Vickys simtur i Klamydiapolen
Dock är vi inte säkra på om det bara var en simtur, för då skulle man kankse valt en annan pool eller vad säger du Vicky?? ;)

Partybiljetterna som vi absolut inte skulle köpa.
Dock råkade biljettkillen komma fel tid på dygnet, när vi satt och förade och självklart skulle vi köpa biljetterna då ;)

Min svåra inlärningsförmåga av låten American boy.
Jag har ännu inte lärt mig att det heter EL EY. Tycker att det låter bättre med LA EY :)

Vickys 36 timmars utan sömn
I och med den blev jag och Mickan väckta klockan åtta på morgonen (då vi hade sovit två timmar) av världens, och då menar jag verkligen världens underbaraste frukost. Dock kunde omständigheterna varit anorlunda. Den frukosten var inte det man ville ha när man vaknar upp och mår sådär lagom bra. Vilket ledde till en stoor utskällning av stackars Vicky som stått och fixat. Mickan led sig iaf igenom frukosten medan jag själv gick och la mig efter en halv omelett.

Min dåliga engelska
Jag skulle köpa tre glassar och tyvärr är inte
tre mitt älsklingsord på engelska. Så det fick bli fyra glassar istället ;)

Middag
Eftersom vi inte hade lyckats äta ute en ända gång på hela veckan passade vi på att beställa in en tre-rätters-middag en timme innan vi skulle lämna Ayia Napa ;)


2008-08-12 @ 22:35:19 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Napas största bitch!

2008-08-12 @ 22:34:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mitt nya liv börjar nu!

Igår blev det film hemma hos Linda med henne, Ea och Madde. Vi såg Notebook. Skitbra faktist :D

Har vart och fixat naglarna samt shoppat lite med mamma idag. Trevlig dag.. nu ska jag ut och ta en promenad med Jonsy och Junk!! Har ju börjat mitt nya liv nu.. Sen åker jag nog och träffar David! /Mickan
2008-08-12 @ 19:44:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ayia Napa - Där vi misslyckades med allt!

Så var man tillbaka i Kungsängen igen :S Skittrist tycker vi. Ayia Napa var GRYMT! Vi var dock inte så bra på att äta, sola osv.. Finns sjukt mkt att berätta men det orkar man ju tyvärr aldrig skriva här. Men vi lovar att komma upp med en sammanfattning + massa bilder inom en snar framtid. Blev Alex i lördagskväll. Trevligt och lite tjaffsigt.. Menmen. Ikväll blir det girlsnight! Seee you Hermanooos! /Mickan & Madde

2008-08-11 @ 17:33:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ayia

I say Ayia.....



...You say Napa!
2008-08-10 @ 15:26:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Napa låten



2008-08-10 @ 15:15:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


BYEBYE

Och så var det äntligen dags! Nu drar vi till Ayia Napa! Planet går idag vid kvart i fem och vi ska åka hemifrån runt halvtvå.. Detta innebär alltså en veckas bloggpaus eftersom att hela top3 är på semester. HEJDÅ!! :D

2008-08-01 @ 11:36:59 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()































RSS 0.91