top3 -

Kreta ikväll!

Ikväll åker jag och Dennis till Kreta :) Ska bli jätteskönt att få komma bort lite. Planet går från skavsta vid 21.30 tror jag och hans mamma kör oss dit... Sen när vi kommer hem flyttar jag hemifrån och till Alvik!! Finns fortfarande saker kvar att göra i lägenheten men vi båda är ju lediga i en vecka när vi kommit hem så det ska nog bli bra! :D
2009-08-20 @ 12:37:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feest




Jag och min fina lillebror! Nya glasögon har han fått idag också :D
Nu ska jag få skjuts till Linda sen blir det för hemma hos Sanna! Bye bye!
2009-08-14 @ 19:37:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Planer framöver

Fredag: Joels avskedsfest på Brunna krog!
Lördag: Ut till Carro & Josses fest på landet i Bålsta?
Söndag: Jobba me lägenheten
Måndag: Packa  
Tisdag: Packa
Onsdag: Mer fix med lägenheten
Torsdag: Åker till Kreta på kvällen!

- En vecka kvar tills Kreta
- och två veckor kvar tills inflyttningen! :D

Längtar, längtar, läängtar...
2009-08-13 @ 16:24:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag.

Tisdag idag. Städar rummet och fixar lite bara... slappardag idag. Igår blev en lång dag, följde med mamma och dem på husvisning och efter det åkte vi runt till en massa bilaffärer med Yvette. Huset var iaf jättefint så jag hoppas verkligen att dem får det, vore jättekul!! Men man vet ju aldrig... och jag ska ju inte ens flytta med, men ändåå.. hoppashoppas!

Ikväll kommer Madde hem, får se om vi hinner träffas eller ej, hoppas verkligen det! Sen imorgon ska jag upp tidigt. Jag, Sebban och Dennis ska först åka till Ikea och köpa lite grejs som behövs till köket och sen mot Alvik och bygga! Längtar tills allt blir klart, men nu är det inte långt kvar :)

(Idag flyttade Ea till Linköping, skittrist. Men vi tjejjer ska åka och hälsa på henne någon gång i September så det blir nog skitskoj) :D
2009-08-11 @ 14:36:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite sommarbilder.

Foton från en dag ute med vår båt.




Och här kommer lite bilder från Nice!









2009-08-09 @ 12:50:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag & tjejmiddag.

Hej! Fredagen var rolig, men ingen pangkväll... Trevligt att träffa lite folk igen och sånt.

Mådde rätt bra i lördags när jag vaknade. Åkte till Volvo och kollade på bil till Dennis, sen en sväng hem till hans mamma och efter det åkte vi lite motorcykel. På kvällen gick vi på bio i jakan och såg Ice Age 3, vi var helt ensamma i biosalongen och filmen var bra!! :)

Sitter ute och dricker kaffe nu, ska snart äta lunch. Sen tror jag att jag och min mamma ska åka och shoppa lite saker som måste fixas. Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Ea eftersom att hon flyttar till Linköping på tisdag!






- Bilder från i fredags!
2009-08-09 @ 12:02:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Centrumkväll ikväll

Jättemysig kväll igår. Blidde två glas vin nere vid båthuset, sen donken och efter det hem till Ea (dit även dennis kom). Imorse vaknade jag med världens illamående och huvudvärk, vet inte varför? Men efter en tablett och lite mer sömn gick det över, skönt. Nu ska jag göra mig iordning och sen grilla med Bibban, mina två morbröder + kusiner. Mamma ska på tjejjmiddag hemma hos Vettan. Efter middagen ska jag gå hem till Ea och dricka lite vin innan jag och Madde ska upp till centrum :)






2009-08-07 @ 17:32:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma från gbg igen.

Igårkväll vid elva kom vi hem från Göteborg, har vart fem bra dagar men skönt som fasen att vara hemma igen, blir lite långtråkigt att bo på hotell tycker jag. Har precis vart ute med Ea en sväng. Köpte med oss donken mat och satte oss vid ängsjö i solen och stekte! Usch sorgligt att hon ska flytta till Linköping nu på tisdag :/

Ikväll blir det nått glas vin nere vid båthuset med Madde, Ea och Vicky. Ska bli jättetrevligt :) Sen imorgonkväll blir det utgång ! På dagen imorgon ska jag och min kära mor åka runt lite och shoppa lite saker som jag behöver o så.
2009-08-06 @ 16:47:43 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


I'm back!

Ja efter mycket tjat så har jag väl beslutat mig för att komma tillbaka. vi får se hur länge det varar... Nej men jag ska försöka lägga manken till denna gång! Jag börjar om på ny kula denna gång, för när jag slutade så hade jag så mycket att skriva om så jag pallade helt enkelt inte att skriva om något. Knasigt jag vet, men sån e jag!

Läste en liten kul arrtikel idag på aftonbladet om en sjuk
yacht. Skulle inga banga ett åk med den, så vem har lust att ta med mig?

Jaha. Så ni kanske undrar vad jag gör i mitt liv nuförtiden. alla ni 5 läsare... Känner ju redan er, men om det skulle dyka upp en vilsen liten själ i vår blogg så (Välkommen!) kan det ju vara roligt för denna att veta. Okey, vart ska jag börja... Problemet e inte riktigt att jag att jag har så mycket för mig att jag inte vet vart jag ska börja, utan problemet e att jag måste komma på något att skriva. Japp, jag har ett kul liv just nu. Därför  jag skriver massa skit. Men iaf, jag jobbar på ICA nu. Och det kommer jag göra ett tag till. Planerar på att åka på ännu än säsong i vinter. Helst alperna, men vi får se vart jag landar. Så jag söker även lite jobb till denna resa.

Men ni får ha det bra så länge, man vet aldrig när jag dyker upp igen men håll ut! Någon gång tittar jag in ;)
/Viktoria
2009-08-02 @ 19:25:33 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot göteborg!

Jag har vart vaken hela natten. Kom hem vid ett från Vicky och kunde bara inte somna efter det. Är inte så himla trött nu men det kommer väll snart... Om en kvart kommer pojkarna och plockar upp mig och brorsan! :) Mot Gbg och min kärlek!
2009-08-01 @ 07:01:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91