top3 -

Shopp.

Kom precis hem. Sov i Kungsängen inatt så att Teo och Ida fick leka av sig lite. Nu ligger han här bredvid mig helt utslagen. På vägen hem släpptes jag av i nya Bromma Blocks och fick shoppa en timme medans Dennis och Teo åkte och köpte lite leksaker till honom. Inte det lättaste att kunna göra sånt nu när man har en liten valp. Hittade en hel del fint faktiskt och köpcentrumet var fint, hade några bra butiker, men lite förvirrande var det allt. Men perfekt iaf att ha nära om man bara behöver köpa nån grej eller nått sen. Idag hittade jag iaf fyra skitsnygga tröjjor, en mysdräkt och en mössa. Älskar höstkläder. Snyggt.

Nu är Dennis hos naprapaten med sin nacke så ikväll lär han inte må bra. Tur att det är Idol hela denna vecka också!! :D Imorgon kommer Vicky hem några dagar!! Ska bli skitkul att träffa henne igen. Så på fredag ska jag till Kungsängen över dagen och ta med Teo så att hon får se honom och på lördag blir det vin med flickorna :) Länge sen nu ska bli riktigt trevligt.
2010-09-29 @ 12:41:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helgen.

Kom precis hem från veterinären här nere i Alvik. Teo fick sin 12veckors vaccination så nu behövs det inge mer förens han fyllt ett år.

I torsdags åkte jag och Teo med Dennis på jobbet för att göra honom sällskap och se hur det funkade med att ha med Teo i bilen. Det funkade toppen bra så det blir nog inge problem om det kommer att behövas sen i framtiden men däremot så vet jag inte om vi var världens roligaste sällskap. Jag kräktes ett par gånger pga av huvudvärk och låg mest och sov och Teo sov typ också hela kvällen.

På fredagen mådde jag bättre och vi lämnade Teo i Kungsängen så att vi kunde åka och storhandla. Blev även en sväng till Ikea där vi köpte en sängstomme + en liten bokhylla. Blev skitsnyggt här hemma med det!! Sen sov vi kvar i Kungsängen och jag målade hela lördagen. I söndags åkte vi och kollade på ett bilrally i Haninge med min familj, Chibba skulle sitta med i hans jobbarkompis bil. Kul att se men sjukt kallt var det att stå ute.

Ikväll ska vi åka till Nelli och Kim som kom hem från USA idag. Gift sig har dom gjort också :D Dom har ju inte sett Teo än så det ska bli kul!! Ciao
2010-09-27 @ 16:49:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Tog precis en sväng till djuraffären och köpte mat + lite annat och nu har Dennis åkt till jobbet! Nu ska jag fixa med all rentvätt och sen kommer Linnea kommer hit ikväll och kollar på Idol med mig och Teo :) Ska bli jättekul!! Tänkte att vi skulle åka till Alviks centrum och möta upp henne så får Teo prova på att åka buss.

Igårnatt sov jag i Kungsängen när Dennis ändå jobba natt. Helt sjukt hur kul Ida har med vår lille kille. Han är iaf helt slut efter att han har vart där, bra de!! Och i söndags tog jag och Malin en fika i stan, jättekul att träffa henne igen :)

2010-09-22 @ 16:14:12 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag och Idol!

Har precis vart ute och rastat min lilla kille. Har även hunnit med en långpromenad tidigare idag. Skönt att det var lite finare väder idag... Igår ville den lilla divan inte ens gå ut när det regnade. Han sprang hela vägen hem så fort det började regna när vi var ute på promenad igår. Nu ska jag försöka hitta nått att äta till lunch! Och ikväll är det äntligen Idol igen :D Lätt mitt favorit program!!

2010-09-14 @ 13:51:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Friday

Äntligen har lillskiten börjat sova på nätterna. Har blivit några trötta dagar men nu börjar det äntligen ta sig. I början la vi honom i hans korg på golvet men det funkade inte då han bara gnällde efter oss. Så nu har vi ställt upp en bur i samma höjd som sängen så att han kan se oss hela tiden och då funkar det kanon, helt knäpptyst och han sover hela natten.

Nu har jag precis vart ute med honom så nu sover han som en stock. Ska nog passa på att ta ett bad nu! Det är sjukt hur mycket människor man pratar med nu till skillnad från innan, bara för att man har en vovve. Haha. Teo fick även träffa Conrad som är en annan Fransk bulldog som bor här i närheten.

Imorgon ska vi vara barn+ hundvakt! Rickard och Ida kommer hit vid fyra och ska sen stanna över natten. Blir nog Pizza och hyra film :)

2010-09-10 @ 10:11:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Teo.

Åååh jag är så KÄR i min lilla älskling. Han är helt underbar! Supercool från första sekund och inte ett dugg rädd för nått. Han är en riktig knähund och hur mysig som helst. Man är rätt trött på kvällarna nu måste jag säga och det blir till att gå upp tidigt på morgonen men de är det värt utan tvekan. Idag ska vi till veterinären med honom för en koll och därefter hem till Dennis mami och hälsa på! Får han springa av sig lite på tomten :)

2010-09-06 @ 10:21:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91