top3 -

I morgon...

Japp, då är det snart bara 24 timmar kvar tills det att planet lyfter från arlanda och hela top 3 sitter på. Det ska bli otroligt roligt och jag ser fram mot resan! Men jag måste medge att jag är lite orolig för hur det kommer att sluta. Har hört en hel del historier om en klamydiapool och folks grannars sexbravader...

Just nu är det växlande molnighet och mellan 30-37 grader på Cypern och det ska typ vara stabilt hela veckan! När vi kommer hem kommer vi vara bruna och slitna! ;D
2008-07-31 @ 12:55:29 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Skulle precis gå och lägga mig, eller rättare sagt låg typ i sängen när Vicky och Chabo hörde av sig. Inte en chans att jag skulle orka ta mig ut. Vet inte hur det gick till men 20 minuter senare plockade dom upp mig och vi körde till donken, där btw hela kungsängen befann sig. Blev en glass där och sedan bar det av mot gröna udden där Elias och Degen var. Blev lite volleyboll tills vi insåg att man inte såg bollen. 






2008-07-31 @ 00:59:43 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det blev ingen allsång igår inte..


      

2008-07-30 @ 11:01:52 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Misslyckat

Jag och Johanna (min syster) hade planerat en dag som skulle bli mycket lyckad. Vi cyklade ner till Gröna udden vid 11 tiden, badade och solade tills vi blev hungriga. Planen var att åka till hamnkafét för att luncha där, det är en sak som vi har snackat om över ett år att vi bara måste göra. Så nu var dagen här. Bara det att när vi kommer fram så är det stängt! Jo, de har öppet alla andra dagar förutom MÅNDAGAR! Vad är det för jävla grej?

-Jaha, vafan gör vi nu?! Sa syrran och såg mycket besviken ut.

Båda hade bikini på sig, rätt så taskig frilla och inte den bästa klädseln. Vi drar i alla fall upp till centrum och käkar lunch på Alex. Det blev ju ganska bra. Efter lunchen cyklar vi hem och pressar vid bryggan nedanför oss. Mys!

Efter middagen var vår plan att ta cykeln till lillsjöbadet eftersom det varje måndag hela sommaren är gratisgympa där. Så vi tänkte vara lite effektiva. Men ICKE! Vi är otroligt ensamna när vi kommer fram och konstaterar precis att det inte är någonting idag när det kommer en annan kinna i träningskläder som ser minst lika förvånad ut som oss. Vad har vi missat nu? Tänkte vi. Jaja, plan B blev vi tvugna att ta fram ur bakfickan igen. Så vi åkte hem, bytte om till bikini och gick ner och simmade i ungefär 30 minuter istället.

Dagen blev ju helt okey i alla fall. Men vi ska göra ett nytt försök med lunchen på hamnkafét på torsdag! Hoppas vi lyckas då!
2008-07-28 @ 22:20:18 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Allsång

Vädret håller i sig dag efter dag. Har varit ute med båten hela helgen och bara solat och badat, härligt!
Imorgon lutar det åt årets första allsång. Det är ju faktiskt ett måste på sommare. BWO, Abalone Dots och Nina Söderquist är artisterna som ska komma dit. BWO är ifs bra men de andra två har jag faktiskt aldrg hört talas om så de får bli en överraskning.

allsång för länge sedan;


Sen på onsdag blir det shopping i stan med Mickan. Ska bla köpa bikini och lite småsaker. Sen på fredag bär det av mot Cypern. =)
2008-07-28 @ 19:59:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ska bara...

En rolig grej jag såg bara, reagerade eftersom vi var där för några dagar sen

2008-07-28 @ 00:11:05 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det var det bästa - det bästa jag har gjort!

Igår slutade jag tidigt, 14.00 sprnag jag ut från ICA Humlegården och satte mig i parken för att invänta Saki som sa att hon skulle bli lite sen. Jaja, vad gör det en dag som denna tänkte jag och slog mig ner på ett passande ställe. En timme, mycket svett och några telefonsamtal senare har hon fortfarande inte kommit. Vafan, nu började jag tröttna på att vänta. Jag menar jag har inte varit så här mycket ledig sen jag började jobba i måndags.

I alla fall så mötte jag henne en och en halv timme efter den timmen, var rätt putt men efter lite snack så blev jag glad igen. Tog bilen hem och var hemma vid 6. Då kommer jag hem helt slut och alldeles varm. Då gick jag och hela familjen ner och tog ett dopp. Jag gick ut på bryggan och dök i. Det var det absolut bästa jag gjort på hela sommaren (typ) Man kommer under vattnet, man hör ingenting och bara njuter. Allting bara försvann vid ytan och man tar några simtag och blir avsvalkad. Allting går på några sekunder men det är fan underbart! Det går inte att beskrivas - det går bara att upplevas!

Skriver mer i morgon! Nu ska jag sova. God Natt!

(Ja, jag vet att jag är en helt värdelös bloggare)
2008-07-27 @ 23:58:36 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Menorca

Sitter just nu nere i hotellbaren och leker lite vid datorn.. De 2 senaste dagarna har jag inte kunnat sola speciellt mycket eftersom att jag har borjar flagna.. illa. Menmen, lite farg har men vall lyckats fatt iaf. Imorgon e sista dagen har och vi aker hem ganka tidigt pa tisdag. Ska bli skont att komma hem igen men det har vart riktigt skont att fa vila ut ett par dagar.. Blir dock bara hemma i tre dagar innan Ayia Napa, men det racker! Ska bli gaalet kul att aka dit :D //Mickan
2008-07-27 @ 16:45:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Heldag på stan

Kvällen i Bromma blev riktigt trevlig! Vi köpte med oss sushi och ca en och en halv timme senare hittade vi en plats att sitta på för att äta. Då var alla dödshungriga. Platsen vi hittade var iaf Kärsön. Där Jensen för övrigt haft alla sina lekdagar, och jag av någon anledning missat alla. Men nu har jag iaf varit där =) Iaf, satt där och åt och drack lite vin. Vid halv elva blev det lite kallt och vi tog bussen tillbaks till lägenheten. Även Joel kom dit runt ett och stannade över natten.

några töntiga kort från igår;


   

Vid halv tolv åkte jag och Vicky in mot stan. Vicky skulle jobba och jag skulle möta upp Caroline på ica. Blev sedan shopping för vår del och sedan gick vi och såg Mamma mia. Riktigt bra film som jag kan rekommendera. Sen avslutade vi kvällen med middag, blev sushi idag igen =)
2008-07-24 @ 23:04:05 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Bromma!

Snart kommer Vicky och Chabo och hämtar mig. Vi ska åka och handla middag för att sedan bege oss till Bromma till en lägenhet som Chabo fått låna. Stannar där över natten också :)



Sen imorgon åker jag direkt därifrån för att möta upp Caroline. Ska gå och se Mamma mia vid fyra och sedan blir det middag någonstans. Hej så länge!
2008-07-23 @ 16:52:03 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är värt att tälta!

På bloggens högra sida kan man se på nedräknaren att det endast är 9 dagar kvar, wey! ;) Ska bli riktigt kul, fast det är väldigt skönt att bara vara hemma i dessa 9 dagar också, och vila upp sig! Att bo i ett tält är inte min favoritsysselsättning. Fast det roliga är att när vi kom till Gotland var alla missnöjda med att vi skulle bo i tält och vi lovade varandra att så fort vi kom hem skulle vi försöka boka något annat till nästa år. Men så lät det inte alls när vi åkte hem. Stämningen på campingen var väldigt bra och det var faktiskt värt att ligga på ett underlag istället för i en säng. Så nästa år får vi stå ut med tältet igen skulle jag tro ;)

Annars måste jag säg att Vicky skött bloggen över förväntan medan vi var borta. Kankse lite för bra. Att blogga halv sju en söndag morgon är kanske lite väl seriöst? ;)


Som sagt så ska jag bara vara hemma och vila upp mig denna vecka. På torsdag ska ifs jag och Caroline på bio + middag. En väldigt försenad fördelsedagspresent till henne. Sen ska jag försöka lura upp Vicky till centrum i helgen också, hoppas på att lyckas med det. Men känner jag henne rätt så lär det inte bli några problem ;)


2008-07-22 @ 22:31:11 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


VILL TILLBAKA!!

Gotland är utan tvekan en utav de bästa resor jag någonsin gjort. Vill verkligen åka tillbaka, trots att jag är MYCKET sliten.. Känner mej helt borta. Har sovit alldeles för lite sedan jag kom hem..

Imorse åkte jag och mor min till jakan för att fixa våra naglar och snart ska jag till Kista med Jonas och shoppa :D Är egentligen helt förstörd men jag har ju en hel vecka på mig att vila upp från och med imorgon. Jag ska nämligen till Spanien/ Menorca med min familj. Ska bli riktigt skönt med sol och vila. Sen när jag kommer hem så är det ju dags för top3s resa till Ayia Napa!!! Woohoo.

/Mikaela
2008-07-21 @ 13:13:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gotland



Gotland var underbart! <3 Mer kommer sen.
2008-07-20 @ 17:29:12 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag morgon

ja nu är då klockan halv sju på morgonen och jag sitter här med bobbie. Han  hade tänkt sig att skaffa en tatuering på smalbenet, Det skall bliva en "varning för älg" skylt, jäääääävligt snyggt kommer det bli.

fan va kul vi har, sebbe blir tatuerad och bobbie har rakat benet i väntan på att bli tatuerad.

han väntar.

han väntar fortfarande

han har inget bättre för sig att vänta

jag vill ju inte ligga så han får vänta

samma som ovan, han väntar.¨
¨
klockan är ju halv tio och han har väntat klart!

WIHO BOBBIE ÄR LYCKLIG, JAG SOVER!

2008-07-20 @ 06:27:33 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nej, jag är inte på Gotland

Vaknade lite innan tio, sätter på mig lite kläder och tar en morgonpromenad ner till OK för att köpa Expressen. Men nej, varken jag eller Tobbe avr med i tidningen. Artikeln var inte ens med. Jag blev faktiskt lite besviken samtidigt som jag nu e lite orolig för att den artikeln kan ploppa upp vilken dag som helst. Snart får man väl ett sms: DU ÄR MED I TIDNINGEN! haha vill inte ha det.

Vid halv ett tog jag mig till Jakan där jag träffade Jenny. Vi har varit otroligt nyttiga idag. Efter att ha mailat lite tyskar om boende i Schweiz så gick vi ut i skogen och plockade blåbär. Blåbär sägs vara det ABSOLUT nyttigaste som finns! (I Sverige, det var något konstigt bär från Brasilien som tydligen skulle vara nyttigare) Det har otroligt mycket antioxidanter i sig. När vi plcokat lite så gjorde vi en smoothie med bären och vaniljyoghurt. mums =) Rekomenderar jag starkt!

Sen hoppade vi lite studsmatta, hur kul som helst! Kommer typ ha träningsverk i morgon, ja så bra tränad e jag! Och sen tog vi oss en liten cykeltur runt i hennes kvarter som man brukar göra när man är på semester lixom, hur mysigt som helst. Blev en riktigt mysig dag. Juste vi hann även med att kolla lite Sex And The City det är ju ett måste! (och så drack vi smoothien till)

Ikväll hade jag tänkt att inte göra mycket alls, ta det lugnt. Men sen när jag satt på tåget och fått åtskilliga telefonsamtal från Gotland måste jag medge att jag blev väldigt sugen... PARTY. Så när jag klivit av tåget hade jag drygt en kvart på mig innan min buss skulle gå, så jag tog ett varv i centrum för att se om det var några man kände där. Men det var det inte, och det var väl tur det, annars kanske jag skulle spräcka min vita vecka. Jag måste faktiskt kämpa lite för att lyckas och det ska jag!

"Tänk på gårdagen
 dröm om morgondagen
 lev idag!"
2008-07-18 @ 21:26:36 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bra skit

Jag lovade ju att jag skulle lägga upp lite bra musik som vi lyssnade på i Norge. Den har inte kommit än för att jag har ett minne som varar lika långt som en guldfisk. Men här e en schööön remix av San Fransisco av Global Deejays vs. Benny Benassi.

2008-07-17 @ 20:33:10 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


All by my self

Jaha, då har de andra bloggmedlemmarna dragit till Visby och lämnat mig här helt ensam kvar hemma. Fick ett samtal av dom omkring ett idag, de lät på dom som att dom hade riktigt kul. Igår hade det väl varit någon som blev lite överförfriskad... Tänkter inte säga några namn. Men det skulle ju vara kul att vara där men jag tycker faktiskt att det är ganska skönt att bara vara hemma och ta dagen som den kommer.

Jag har iof varit lite avslagen, har haft ont i huvudet och kännt mig allmänt nere, hade typ ögoninflamation igår oxå, men det har nästan gått över. Jag mamma och pappa var ute igår. Först åt vi sushi på Lilla Japan som ligger på storgatan. Det var gott och trevligt. Sen förde vi stegen till filmstaden sergel för att se Mamma Mia. Jag tyckte att den var otroligt bra. Bra musik samtidigt som det är en bra story och så är den rolig, definitivt sevärd!

Idag var jag och picnicade med Tobbe. Började dock regna när vi kom fram till rålis-parken så vi satte oss under ett träd tillsamans med några 40-plusare som drack massa öl, dom verkade ha otroligt roligt åt måsarna som var överallt. Men sen sprack det upp och vi satte oss i solen. När vi sitter där och glassar som bäst kommer det fram en prydligt klädd tjej i högklackat tätt följd av en fotograf, och hon kom rakt emot oss!
"-Hej, vi är från tidningen Expressen och undrar om vi får ställa en fråga till er." Oh no! Haha men vi svarade så klart ja, kändes lite dumt att säga nej. Hon undrade om vi använde solskyddsfaktor. Så nu e jag lite smått orolig om man kommer med i en spalt brevid en artikel.

ALLT FÄRRE SVENSKAR ANVÄNDER SOLSKYDD
Viktoria Gustafsson, 19, kassörska:
- Ja, när jag är på stranden.
*Bild när jag sitter och ler och ser fett dum ut på sidan om citatet*

Haha vi får väl se i morgon!

Ha det bra vänner!
2008-07-17 @ 19:32:42 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Visby

Godmorgon!

Första dagen på länge som jag vaknar och är pigg, och jag förstår inte riktigt hur jag kan vara det eftersom vi typ sovit fyra, fem timmar i natt. Men det är skönt iaf :)

Nu ska jag och Mickan iaf äta lite frukost sen gå förbi Linda och plocka upp henne och Ea för att sedan bege oss till Nynäshamn, och Visby!



förut på gotland.
2008-07-16 @ 06:57:58 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Imorgon blir det Visby!

Nu har vi precis sagt hejdå till Josefina som kommit på besök hemma hos Madde. Jättekul att träffa henne igen :) Alldeles för länge sedan... Linda och Ea var också här men drog hem lite tidigare..

Nu ska jag och Madde packa det sista och sen sussa. Vi har precis skrivit en stor skylt om att vi inte får glömma tältet tills imorgon! Haha. Vi ska iaf ta 07.53 tåget imorgon bitti. Nu får vi lita på Vicky när det gäller bloggandet! Byebye nu drar vi till Gotland :D //Mickan & Madde

2008-07-16 @ 00:37:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping!

Idag har jag, Mickan och Ea varit och stor shoppat. Blev ett sexmanna tält från öb som kommer att passa perfekt på gotland :) Sen blev det massa shopping i jakan, skor och klänningar.
Ikväll blir det packning och film så att vi ska orka med alla dagarna på gotland!

lite bilder från igår hemma hos mig:
    ¨ 

Imorgon blir det Gotland, tjohej!

2008-07-15 @ 16:26:03 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båstad!



mer bilder kommer ;)
2008-07-14 @ 17:41:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillbaka från Båstad

Nu har man kommit hem från Båstad. Riktigt lyckad semester!! Kom hem vid halv ett igår och vid ett kom Madde och hämtade mig. Vi drog förbi Jonas en stund och drack kaffe. Sen drog vi hem till Madde och sov här.

Idag är båda helt döda... vet inte varför? Ikväll ska vi spela lite spel med lite folk hemma hos Madde :) Och nu ska vi snart åka upp till Ica och handla hem lite mat.

(På onsdag blir det Gotland :D) //Mickan
2008-07-14 @ 12:40:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu drar vi!

Vaknade precis hemma hos Vicky, sov här igår.. Om 30 min kommer flickorna och hämtar oss :) Så nu blir det en snabbdusch! Nu draar vi till Båstad! Byebye! :D
2008-07-09 @ 08:26:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båstad nästa

Blev faktist en riktigt lyckad kväll igår hemma hos Oliver. Jonas kom och hämtade mig vid typ halvsex på morgonen. Istället för att bara dra hem bestämde vi oss för att åka till Donken och äta frulle. Mycket, mycket gott... Har legat och degat hemma hos Vicky nästan hela dagen... Mår fortfarande inte bra. Nu ska vi åka och handla mat till Båstad! WOOOHO vi åker imorgon :) //Mickan
2008-07-08 @ 18:18:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båstad i morgon :)

Vilket otroligt fint inlägg från igår, vi var ju kanske lite smått (?) på lyset när vi skrev det där. Och om jag ska vara helt ärlig så skrev jag åt Kalén, det tyckte jag var jätteroligt då. Haha konstigt att man kan tycka det egentligen men men.

Nu ska vi snart dra och handla mat inför vår resa. Vi ska nog även bestämma om vi ska ha takobx eller inte, eftersom vi kommer ha äckligt mycket saker med oss. 5 tjejer med minst 5 stora väskor + mat och dryck. Fullproppat kommer det i alla fall att bli! Men det löser sig nog.

Gårdagen var rolig. Ångrade lite smått när jag vaknade i soffan där det typ var hundra grader varmt att jag inte drog hem igår med Mickan och Jonas. Dom sa till och med att dom kunde komma och hämta mig vid huset, då var jag dock för trött för att maka mig upp ur soffan. Jaja, åkte hem med Linda vid halv 12 typ.

2008-07-08 @ 18:07:46 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kalén och Mickan och Vicky bloggar

Nu är det Mickan som börjar skrivandet. Sitter hemma hos Oliver med lite folk och dricker öl. Nu tar Kalén  över:

Jag sitter här nu och dricker lite öl med Mickan i mitt knä, jag har massor att förmedla eftersom jag är så poetisk. Men inget som jag hade tänkt att avslöja här! MOAHAHAHA!!

Ja, men tack för den insattsen Kalèn! :) Jag dåra dricker lite öl och jag anser att top3 är en sjukt bra blogg. Senast jag ¨såg låg den top 10 på stureplan.se spana in. Det är väldigt kul här... Vi drciker öl. ska hämta en till nu.
2008-07-07 @ 23:00:29 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Vicky

Sitter hemma hos Vicky. Jag, Linda, Vicky och Chabo har precis ätit middag här och snart ska vi bege oss mot Brunna och hem till Oliver :) /Mickan
2008-07-07 @ 20:19:12 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Två dagar kvar till Båstad!

Grillningen blev lyckad och jag hade en jättetrevlig kväll! Blev Alexandra och hem till Linda efter det. Jag, Jonas och Malin sov hemma hos mig och vi kom väll hem runt halv fyra skulle ja tro?

Igår blev det en riktigt slapp dag. Kollade på film med Jonas och min lillebror Rickard hela dagen. (Jag var barnvakt). Vid sex åkte jag, Rickard och Vicky upp till centrum och åt middag på Alexandra. Vi avslutade sedan kvällen hemma hos mig och kollade på två filmer. Jessica kom även och gjorde oss sällskap..


Idag ska jag nog bara ta det lungt. Passa brorsan, packa till Båstad och ta en promenad med Linda! Sen så måste jag berätta att vi nu äntligen har bokat boende till Båstad. Vi ska bo på ett pensionat som ligger en liten bit utanför själva Båstad, men nu har vi iaf tak över huvudet ;D Här kommer lite bilder från i lördags:


      
2008-07-07 @ 13:02:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grill hos Ante

Blev centrum igår. Ganska tråkig kväll faktist...

Men vi får väll se till att det blir lyckat ikväll istället! Vid sex ska jag, Vicky, Linda, Ea och Chabo åka till Coop för att köpa mat till kvällen. Efter det ska vi hämta upp Malin och Jessica på stationen och sen vid sjutiden ska vi hem till Ante i Sylta och grilla med lite mer folk :) Sen får vi se vad vi hittar på? Både Lindas och Vickys hus är iaf fritt från föräldrar inatt så de e nice!

ÅHH!! Nu längtar man verkligen tills på onsdag då det är dags för våran efterlängtade''roadtrip'' :D /Mickan
2008-07-05 @ 15:51:52 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båstad Nästa!!

Tror att jag fått lite för mycket sol idag, känner mig helt slut. Låg nere vid gröna udden från ett til halv fyra och sedan drog vi ut och seglade med Kaléns båt. Lite läskigt i början men sen gick det bra. Dock trodde vi aldrig att vi skulle komma hem. Tog mindre en än timme att åka dit vi skulle men tre timmar att åka hem. Men strax efter åtta var vi iaf hemma :)



   



Nu ska jag packa klart det sista. Åker nämligen till Båstad tidigt imorgon. Åker dit med familjen och bor med dom till på onsdag. Då kommer alla tjejer ner. Får se vart vi ska bo, om det blir Båstad eller Halmstad.

Litar på att Mickan och Vicky sköter bloggen nu ;)

2008-07-04 @ 23:27:49 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vicky bloggar

Ja eftersom så många har tjatat på mig att jag ska ta upp bloggandet. Så here I am. Bloggar, om ingenting som alla andra :P haha no offence. Nej men en underbar sommarkväll som denna började med att jag traskade hem från jobbet vid 7 och tog mig hem för att äta lite och sedan fixa mig eftersom jag nu har tagit mig hela 36 hus ner för gatan och sitter hos Mickan. 

När jag kom hit bjöd hon på en öl vilket gjorde att mina tankar på att ta bilen inatt raderades ganska snabbt ur min hjärna. Jag vet ärligt talat inte var kvällen lider men antagigen upp till centrum med något mellanstopp hos typ S. Just nu njuter jag bara av en kall öl i ett ortiligt varmt rum undertiden Mickan sminkar sig. Hoppas på en bra kväll!

X and O 
2008-07-04 @ 22:29:46 Permalink Lilla v Kommentarer (6) Trackbacks ()


Torsdag

Godmorgon! :)

Var helt slut igår kväll efter allt jobbande på landet. Tog mycket längre tid att fixa allt än vad vi trodde, men fint blev det.
Ska snart gå ner till hamn cafeet och äta lunch med mamma och sen ska vi åka till Jakan och köpa lite saker som behövs till Båstad. Ska nämligen åka dit på lördag morgon. Sen kommer resten av tjejerna på onsdag :) Dock har vi fått ett litet problem då det tydligen är 25 års gräns där vi tänkte bo, får se vad vi gör åt det?

Sen ikväll ska jag hem till Vicky och äta middag :)

2008-07-03 @ 12:08:28 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jobb ute på landet

Kom hem från Maddes morföräldrars landställe för en stund sedan. Åkte dit igår med Madde, Vicky och Ea. Riktigt mysigt att vara där även fast vi jobbade. Ikväll ska jag bara ta det lungt, är helt död... Här kommer lite bilder från landet:


        


Och två bilder från i fredags hemma hos Kalén:
 

2008-07-02 @ 19:01:19 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91