top3 -

Misslyckat

Jag och Johanna (min syster) hade planerat en dag som skulle bli mycket lyckad. Vi cyklade ner till Gröna udden vid 11 tiden, badade och solade tills vi blev hungriga. Planen var att åka till hamnkafét för att luncha där, det är en sak som vi har snackat om över ett år att vi bara måste göra. Så nu var dagen här. Bara det att när vi kommer fram så är det stängt! Jo, de har öppet alla andra dagar förutom MÅNDAGAR! Vad är det för jävla grej?

-Jaha, vafan gör vi nu?! Sa syrran och såg mycket besviken ut.

Båda hade bikini på sig, rätt så taskig frilla och inte den bästa klädseln. Vi drar i alla fall upp till centrum och käkar lunch på Alex. Det blev ju ganska bra. Efter lunchen cyklar vi hem och pressar vid bryggan nedanför oss. Mys!

Efter middagen var vår plan att ta cykeln till lillsjöbadet eftersom det varje måndag hela sommaren är gratisgympa där. Så vi tänkte vara lite effektiva. Men ICKE! Vi är otroligt ensamna när vi kommer fram och konstaterar precis att det inte är någonting idag när det kommer en annan kinna i träningskläder som ser minst lika förvånad ut som oss. Vad har vi missat nu? Tänkte vi. Jaja, plan B blev vi tvugna att ta fram ur bakfickan igen. Så vi åkte hem, bytte om till bikini och gick ner och simmade i ungefär 30 minuter istället.

Dagen blev ju helt okey i alla fall. Men vi ska göra ett nytt försök med lunchen på hamnkafét på torsdag! Hoppas vi lyckas då!
2008-07-28 @ 22:20:18 Lilla v Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91