top3 -

Läskigt.

Idag var jag med om nått läskigt. Tog bilen till lillsjöskolan för att jag skulle lämna en bok till Jonas som han hade glömt i min bil i fregdags. När jag börjar köra känner jag hur konstigt jag mår och hur borta jag känner mig i huvudet... Skumt tycker jag eftersom att jag var nästintill nykter igårkväll. När jag kommer hem och berättar detta för min mor så säger hon att hon vet varför. Det var nämligen så att tidigare idag så mådde jag jätte illa av någon konsitg anledning så mamma gav mig en åksjuketablett eftersom att det brukar hjälpa mot vanligt illamående. Det hon däremot inte tänkte på förens jag kom hem och sa att jag kände mig konstig var att det faktist var en sån där varningstriangel på tablettpaketet och man ska ju helst inte köra bil efter att ha tagit en sån.

Det var faktist riktigt läskigt för fy sjutton vad borta jag kände mig. Men nu vet jag iaf varför...
2008-11-30 @ 23:19:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt hem ett halvår fram ;)

Framme i Åre. Blev hämtad på stationen av två tjejer som jag ska jobba med. Åkte och handlade mat och sedan åkte vi hem till stugan. Där jag bor helt ensam.  Det är ett jättefint hus med nio sovrum. Jag är först hit och de andra ska droppa in under veckan. Så det bli spännande.



















 

2008-11-30 @ 20:13:08 Permalink Madde Kommentarer (5) Trackbacks ()


På tåget..

Sitter på tåget påväg mot Åre. Har precis bytt tåg i Sundsvall. Det var lite jobbigt eftersom jag har ett snowboardfodral, två resväskor, en liten väska samt en påsse. Men som tur var kom en snäll gubbe och hjälpte. "Det ser ju nästan ut som om du ska flytta", sa han och skrattade. Han blev ganska förvånad när jag då svarade att jag skulle det ;)

Ska sitta på det här tåget i ca två timmar för att göra ett byte till i Östersund, sen är det ca en timme med det tåget innan jag är framme vid Åre station. =)

2008-11-30 @ 14:50:25 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mitt körkort.

Juste, jag glömde att berätta en sak. När jag var i skolan i fredags så ringde min mor och berättade att mitt körkort redan hade kommit på posten. Så efter skolan åkte jag och hämtade ut mitt körkort :D Hihi. Tog ju bara tre dagar för mig att få det, skitsnabbt ju!




2008-11-30 @ 12:24:53 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


1a advent & ensam kvar.

Vaknade för en liten stund sedan och ligger fortfarande kvar i sängen. Skulle egentligen ha gått på min första yoga idag, men jag banga.. var alldeles för trött. Måste städa mitt rum idag & rensa hela min garderob samt plugga, så jag behöver tiden. Igår började ju kvällen hemma hos Ea med en massa velande, men när Junker, Jonas & Skunken kom förbi blev vi lite piggare, dock inte Linnea... Så vi drog upp till centrum vid halvtolv tiden och där var det jättetrevligt :) Drog hem en liten stund efter att Alex stängde då det var för mycket folk inne på GC. Fick skjuts hem utav Rickard så det var skönt!

Och så har man nu tagit farväl av både Madde & Vicky. Det känns konstigt men jag har nog inte riktigt insett att dom har åkt än. Ifs så kommer vi ju typ att träffa Madde om redan en månad så det är niiice :D Vi ska nämligen kanske fira nyår uppe i Åre och bo hos henne. Wohooo

Fick nyss sms av Moaddiie som sitter på tåget upp till Åre just nu. Hon mådde inte så bra då hon kanske tog en öl för mycket igår ;) Men det är ju inte hennes fel, haha. Nej men jag tycker faktist synd om henne :)







2008-11-30 @ 12:01:25 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från i fredags.



 



2008-11-30 @ 11:41:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natt är det faktiskt...

Ja, ta inte mig på allvar.

Fick precis skjuts hem av Rickhard. Bara för att det råkade vara sista kvällen här så ska man självklart ha extra roligt ikväll, iilla. Så att man ska ha något att sakna. <3 Det var inte bra de!


Nu ska jag faktiskt sovaa för att konstigt nog går ett tåg till Åre om ganska precis nio och en halv timme som jag ska befinna mig på. Så är det! Ska bli kul, men jag kommer sakna Kungsängen, och inte minst M o E <3


bye, godnatt!

2008-11-30 @ 02:07:52 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Banger...

Och nu överväger Madeleine att åka hem. Vilken stiiiiil? :O
2008-11-29 @ 22:43:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är synd om henne..

Som ni förstår är det otroligt synd om Mickan idag. Det var absolut inte hennes fel att hon drack några öl för mycket igår, det hoppas jag att alla förstår och härmed respekterar.. 
2008-11-29 @ 19:52:31 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos Ea en seg lördag...

Sitter hemma hos Ea med henne och Madde och vi har legat framför tvn ända sen vi kom hit. Beställt hem pizza har vi också hunnit göra :) Jag är helt förstörd sen gårdagen och det är även Ea. Madde sitter och försöker få igång oss inför kvällen men det går inte så bra för henne.. men hon lär ju få sin vilja igenom som vanligt. Eller inte när det gäller Ea ifs...

Gårkvällen var riktigt trevligt faktist. Kvällen började hemma hos Kalén där vi var ca 20 pers kanske. Sen drog vi ner till centrum några st vid tolvtiden. När jag och Ea var påväg hemåt vägrade hon låta mig ta bussen hem. Hon ville att jag skulle sova hemma hos hennes pojkvän med henne, men det orkade jag inte. Så det hela slutade med att Tony körde hem mig.

Idag har jag inte gjort ett skit bokstavligt talat. Har inte kunnat röra mig så jag har spenderat min dag på soffan. Vid femtiden var jag dock tvungen att resa mig upp och hoppa in duschen då en förbannad Madeleine ringer och påminner mig om att det idag är hennes sista dag här hemma i Kungsängen på ett halvår. Så snäll som jag är drog jag mig upp trots att jag mådde skiiiiiit!

Juste, bilder från gårkvällen kommer imorgon :) Nu säger Madeleine att hon ska skriva ett inlägg.. men ta inte den flickan på allvar.
2008-11-29 @ 19:45:05 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åre imorgon..

Okej, någonting måste vara fel. Jag ska flytta till Åre imorgon men det känns verkligen inte så. Är inte det mista nervös och har inte ens en tanke på att jag ska bo där i nästan ett halv år. Så jag undrar när jag kommer att inse detta? Om jag ens kommer göra det någongång? Jaja, de är väl egentligen ganska bra att jag inte är nervös.

Igår var det avskedsmiddag med familjen. Fick en massa fina presenter som jag ska ta med mig upp :) 
Annars har denna dag mest bestått av packning, och jag är inte klar än. Det är inte lätt att få med sig allt.

Sista kvällen i Kungsängen kommer att spenderas med Mickan och Ea, såklart! Ska hem till Ea och äta middag och vad vi ska göra resten av kvällen är oklart. Blir kanske så att vi bara tar det lungt och stannar där hela kvällen, eller så blir det nått annat. Ska iaf ta det relativit lungt eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon.

Back to pack(ningen)

2008-11-29 @ 14:43:38 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bye bye Sverige!

Och då var det dagden D. Den dagen jag åker. ÄNTLIGEN! Har längtat länge nu och mina förväntningar är höga! Bussresan känns dock lite seg, typ 32 timmar tar det ner. Men det är det värt! Håller för tillfället på att ladda massa låtar till mobil + ipod så nu e jag redo! Detta ser jag fram emot, men kommer antagligen inte att skriva i bloggen så ofta. Men ska försöka. Det kanske blir lite mer på resdagboken där vi heter valthorens08-09, vill du ha mail varje gång vi skriver så är det bara att skriva upp sig på mail listan vilket du gör på vår sida! :)

Ni når mig fortfarande på mitt gamla nummer och självklart på facebook, om ni nu har något viktigt att säga! ;)

Bye bye Sverige, bonjour Frankrike!
2008-11-28 @ 19:04:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen då Vicky drar...

Igår pluggade jag med Jonas och efter det åt vi middag på donken. Körde en hel del bil också!

Idag är det både en bra och dålig dag.
+ Kalén ska ha ''fest''
+ Jag får ta bilen till skolan

- VICKY ÅKER TILL FRANKRIKE, PÅ TOK FÖR LÄNGE... blää.
Så efter skolan ska jag hämta upp Madde & Ea för att sedan åka hem till Viktoria och ta farväl :/
2008-11-28 @ 10:04:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ica-middag

Lyckades iaf friskna till lite för att orka gå på Ica-middagen, som var bland det godaste jag ätit. Vi var på ett ställe som hette fondueboden. Blev köttfondue till varmrätt och chokladfondue till efterrrätt :)

 


''

2008-11-27 @ 22:56:52 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Andra dagen med körkort: Stoppad av militärpoliser!

Ja, så har man redan klantat sig andra dagen med körkort. Efter att jag, Vicky, Ea och Linda vart på donken och jag skjutsat hem Danni och Jonas bestämde jag mig för att åka ut till Brunna och sladda lite. (Vicky och Jonas var med). Självklart så kommer det två militärpoliser utspringande och stoppar mig. ''Det här är ett förbjudet område'' säger dem. Och lilla jag säger ''oj förlåt, det visste jag verkligen inte''. Blev livrädd.. Han frågade om regnr och jag sa att jag inte visste eftersom att jag tog körkort igår. Då sa han typ oj grattis och log, haha. Jag frågade då vad som skulle hända och han sa att det inte skulle hända någonting. TACK GODE GUD! Fyfan asså. Nu blir det aldrig mer bilbus!! För jag älskar att ha körkort och jag ska alltid ha kvar det. Tror ifs att militärpoliserna blev ganska förvånade över att det var en liten tjej i rosa tröjja som sladdade runt som en galning på parkeringen, haha.

Är fortfarande nervös, men han sa ju faktist att ingenting skulle hända. Så jag kan faktist andas ut... Tycker dock att det är lite sjukt att de inte står någonstanns att det är ett förbjudet område. Hur fan skulle jag kunna veta det lixom?! Har ju övningskört där typ 100000000 ggr tidigare. Idioter...

Nej, nu ska jag nog gå och lägga mig, är hur trött som helst. Har nog koncenterat mig alldeles för mycket idag. Godnatt.

2008-11-26 @ 23:29:21 Permalink Mickan Kommentarer (5) Trackbacks ()


Sommaren 09

Tidiga som vi är har vi redan börjat planera sommare 09. Det var mycket olika förslag i början, bla båtluffa i Grekland. Men det som vann, och som slog allt vara att åka på interrail, tågluffa i Europa. Tänk vad kul att bara hoppa på ett tåg och se vart man kommer. Vi började iaf prata lite om det ikväll och kom fram till några stopp på resan:

Berlin
Amsterdam
(Paris)
Venedig
Rom
(Kroatien)
Wien
(Danmark)
(Tjeckien)

Var lite olika åsikter om vart vi skulle åka men vi ska nog klara att sätta upp en liten reseplan. Har ju ganska långt tid på oss för det :) Så detta är väl så gott som bestämt, frågan är bara om man ska åka tre veckor eller en månad?
2008-11-26 @ 21:29:01 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


På dåligt humör..

Dagarna bara går och imorgon är det torsdag!? Jag har inte tid att vara sjuk längre. Man tycker ju alltid att man bli sjuk i fel tillfällen, men det här är verkligen fel tillfälle. Hade massa saker att göra den här veckan, inte minst att umgås med mina vänner istället för min säng!! Och sen skulle det vara väldigt kul att hinna åka en tur med Mickan innan jag åker.. Men detta får tydligen vänta, eftersom min kropp inte vill bli frisk än!!


Men nu fick jag besök av Mickan och Ea (helt utan förvarnig), så nu mår jag helt plötsligt lite bättre :) 


Jag på gran canaria förra veckan.
2008-11-26 @ 19:58:42 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


GRATTIS MICKAN!

Satt i kassan när Mickan ringde som en idiot och jag tänkte typ "men vafan jag jobbar". Ringde henne senare då hon va ute och körde.
 "Aha, nej jag står och väntar på bussen, men...?"
"Jag kör bil själv"
"?!?!" "AHAAAAAAAAAAA" Sen stod jag och skrek mitt på Odenplan tills folk kollade lite snet på mig!

Men jättekul :D Grattis gumman! :D

Nu är det bara några få dagar kvar till avresa! Idag var jag och brorsan och köpte en tranciever, en sak man kan söka och bli uppsökt av om man hamnat i en lavin, en skit dyr pryl man aldrig hoppas på att få använda. Men sen har den ju andra funktioner.... Så som lutningen på backen och temperaturen för att nämna några. Coolt. Så då kan jag skriva: Hej kära läsare. Idag åkte jag en backe med 33 graders lutning. typ? jaja, sova ska jag nu. Bonne nuit

2008-11-26 @ 00:16:52 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken känsla!

Lalalallalala liiiiiife is woooonderful! hihi jag är på världens bästa humor. Det är så himla kul att köra bil själv :D Kom hem för en liten stund sen och nu är jag faktist ganska trött. Har kört bil hela dagen, hämtat och lämnat folk hit och dit... Men jag kan ju inte direkt klaga ;) Det har vart skitkul. Vilken känsla det var att sätta sig ensam i en bil för första gången. Nu på kvällen åkte jag och Jonas till jakan för att käka kinamat till middag. Han har lovat mig att den dagen jag tar körkort så ska han bjuda på kina och det gjorde han. Gott var det :)

Nu ska jag däremot göra något mycket, mycket tråkigare... PLUGGA! Har marknadsföringsprov & filiosofi inlämning tills på torsdag, så det är väll dags att börja nu antar jag. Hejdå!
2008-11-25 @ 22:08:01 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Körtkort :D

WOHO ÄNTLIGEN! Nu får jag köra bil lagligt. :D:D:D

Sitter och äter lunch och ska snart åka till lillsjöskolan och hämta Rickard, hihi. Det blir första gången jag kör helt själv i bilen ;) Körde såklart hem från uppkörningen men då var ju mamma med i bilen. När vi hade handlat på konsum träffade vi Junker och hans vän, så jag skjutsade hem dom till Brunna också :)

Bra dag idag!
2008-11-25 @ 14:57:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Något posetivt i min sjukdag

Idag är det sämre än igår. Febern har kommit också =/ Dålig tajming fast självklat är det väl bättre att få det här nu än i åre.Var meningen att jag och Vicky skulle ut och äta med våra mammor ikväll som en liten avskedsmiddag, men det fick ställas in. Så idag har jag bara legat och tagit det lugnt. 
Höll precis på att somna när jag fick ett samtal av Mickan. "Kom ut jag är här, måste lämna en sak till dig". Gick ut och mötes av en studsande Mickan som sprag mot mig "Jag har tagit körkort!!!" Det kom som en chock. Men det var verkligen jättekul, tycker verkligen att hon var värd det ;) Blev ingen åktur idag, men hoppas på att må bättre imorgon så att det kan bli en då =)


Så här glad var hon. GRATTIS GUMMAN!!! =)
2008-11-25 @ 14:23:26 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snöbollskrig.

Sitter och dricker varm oboy och äter mackor med Rille. Det var faktist lite kul att leka ute i snön... Sebban var också med!
Nu ska jag ut och snacka lite skiiiit med Vicky :) Och efter det blir det Prison Break!! <3







2008-11-24 @ 21:16:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Viktoria pysslar

Idag såg alla som klev in på ica mer eller mindre ut som snögubbar. Själv var jag ganska glad över att få sitta inne med massa kläder på mig och dricka te! Efter jobbet gick jag och hämtade min bräda som var på lagning på Alpint vid St: Eriksplan, tror nog jag var den enda på togen hem med en bräda i högsta hugg. Det var en som undrade om jag hade åkt på den idag. Haha!

Gjorde nyss klart Mickans andra mössa. Blev faktiskt sjukt nöjd med den! Riktigt snygg! Eller vad tycker ni?
 
2008-11-24 @ 21:14:29 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


En helt okej start på veckan.

Kom hem från skolan för en liten stund sen, vart en ganska lång dag trots allt. Hade utvecklingssamtal idag med Maria och allt gick bara bra :) Så sjukt att den här terminen snart är över, allt går så fort... Fick också tillbaka ett prov (MVG) och en uppsats (VG+) i rättskunskapen. I´m nöjd, bortsett från att Jonas nästan alltid får ett poäng bättre än mig. SVIN HAN ÄR!!

Ikväll blir det nog rätt lugnt för min del, ska förmodligen övningsköra en sväng, (om jag vågar ta mig ut i snöstormen) och kanske plugga lite marknadsföring efter det om jag orkar. Sen så har jag ju lovat min kära lillebror att vi ska ha snöbollskrig idag.

Nu börjar jag faktist känna lite julstämning, underbart!

Här kommer lite bilder från skolan idag:









2008-11-24 @ 16:14:31 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Känner mig inge vidare idag faktiskt. Ont i halsen och allmänt hängig. Detta brukar kunna leda till halsfluss för min del, vilket jag verkligen inte hoppas på. Pappa ligger också hemma och är sjuk så någonting måste det vara iaf. Har hunnit med att vara hos tandläkaren på morgonen, det gick bra även fast han verkade lite konsig.
 
Nu ska lägga mig och vila ett tag och dricka mängder av te så att jag kan hålla mig frisk sista veckan.
2008-11-24 @ 13:50:12 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


GG hemma hos Ea.

GG hemma hos Ea. Kom nyss hem... ska nu fortsätta på min middag som jag inte hann äta klart innan jag drog. Har ganska ont i halsen nu också, vilket Madde också har. Hoppas verkligen inte att det är något. Imorgon börjar jag halv elva så lite sovmorgon har jag iaf :)






2008-11-23 @ 23:31:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sista veckan...

Vaknade vid nio imorse och var väldigt glad att jag hade tagit det lugnt kvällen innan. Dagen har jag ägnat åt ett slags utbildningsprogram som vi måste göra innan vi kommer upp till Åre. Det är fakta om skistar, åre och lite historia om jämtland. Den tar iaf ca 7-10 timmar och idag har jag väl suttit med den i ca tre timmar, resten får jag ta tag i imorgon. Sen har jag också börjat packa lite, och det var faktiskt då, för första gången jag insåg att jag faktiskt ska flytta dit. I fem månader?! Det är ganska svårt att packa, och att verkligen få med sig allt. Egentligen skulle man ju vilja ta med sig hela garderoben, men det går ju inte riktigt eftersom jag ska klara att ta med mig allt upp. Men två byten på tåget också ;)
Just nu och en veckan sitter jag på tåget och har drygt en timme kvar, och är antagligen hur nervös som helst ;)

Ikväll ska jag hem till Ea och kolla gossip med henne och Mickan. Sista Gossip girl tillsamman ;) Hjälp!



 

Två kort från middagen i fredags


 

2008-11-23 @ 16:02:58 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Feber...

Det blidde ingen bowling igår då det var fullbokat, trist. Istället så fick jag övningsköra till Vällingby där det blev lite shopping. Rickard köpte leksaker och jag hittade två linnen, en kofta och en sjal. När vi kände att vi var klara i Välligby åkte vi till sumpan för att äta middag och det var när vi satt och åt som jag började känna mig dålig. Bibban fick köra istället för mej och när jag kom hem hade jag 39graders feber. Yippi!

Så igårkväll fick jag ligga hemma och sova på soffan, trååkigt. Har fortfarande feber och det gör mig jätteirreterad!

Godnatt.


Min nya kofta.
2008-11-23 @ 10:16:13 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Avskedsmiddagen.











 

Mycket trevlig kväll igår :) Var hos Madde till tolv och sen blev det centrum en liten stund. Efter det drog vi till Mp i jakan. Jonas fick bli vår taxi hem och jag var nog hemma runt femtiden.

Ikväll ska jag leka med Maddepadde och snart ska jag åka och bowla med Bibban & Rickard :)
2008-11-22 @ 12:06:02 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag kväll och partyblåsan på!

Efter jobbet åkte jag hem med Kicki och Madde hem till Madde där jag befinner mig i skrivandets stund. Vi har nu förberett all mat så det är bara att stoppa in allt i ugnen i princip! Madde hoppade in i duschen och jag hamnade här. Snart ska jag börja fixa till mig inför kvällens festligheter! ;D

Det blir först middag och sen vidare till obestämd destination! Kommer komma uppdaterade rappoerter under kvällens gång.

Vid pennan
           Viktoria
2008-11-21 @ 17:39:36 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Huvudvärk.

Ligger i min säng och bara tar det lugnt i min nya mjukisdräkt. Har haft en galen huvudvärk sen igårkväll, men nu börjar det väll kännas pyttelite bättre. Blev ingen skola för min del, men jag missade nog inte så mycket för en lektion var inställd. Har legat och kollat på vänner hela dagen, jag är helt såld.

Ikväll ska jag hem till Madde på tjej/avskedsmiddag, fast hon och Vicky åker ju inte förens nästa helg. Men det ska bli trevligt :) Hoppas bara att huvudet blir bättre snart så jag orkar gå ut sen. Ska nog ta en liten tupplur nu...

2008-11-21 @ 15:34:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Händelserik torsdag

Idag var det tumult på ICA! Det var en snurrig dam som inte hade med sig någon plånbok, fast hon påstod att hon verkligen hade den med sig, inte för att vi trodde på henne, en vanlig snurrig kärring lixom. Men inte då! Denna tant visste vad hon snackade om. Vi kollade nämligen upp hennes lilla runtur i butiken på övervakningkameran och upptäckte ficktjuvar! Det var två stycken. De spanade in henne som offer och så stod den ena och pratade med henne om en sås undertiden den andra plockade plånboken ur hennes väska! Fy fan. Och det var precis framför ögonen på vår prao elev, snacka om att han blev sur efter det! Polisen kom, dock var det två tjejer denna gång... fett tråkigt.

Ett tag efter det när jag sitter i en kassa och har fullt upp springer en mycket upptagen människa in och snackar i mobil men denna gång utan solisar på sig! Det var ingen mindre än
Magnus Uggla! Så nu kan jag skriva upp honom på kändislistan oxå!
2008-11-20 @ 23:48:13 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Då var man hemma i Sverige igen. Det är alltid sköt att komma hem måste jag säga. Har haft det jättebra och tagit det väldigt lungt. Gått och lagt oss tidigt på kvällrna så nu är jag helt utvilad och redo för mina sista dagar i Kungsängen ;)



Vicky och Mickan kom och plockade upp oss på arlanda (Där jag kom i kjol, viket dom tydligen tyckte var jättekul) Sen åkte vi och släppte av mamma o pappa, och plockade upp Ea. Blev en tur med bilen och sen åkte vi hem.
Imorgon ska jag med Mickan på SACO-mässan och nu ska jag sova.
Lägger in lite bilder från resan imorgon.

2008-11-20 @ 00:02:51 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ännu ett beroende.

Woho, ska snart åka till Arlanda och hämta Madde med familj tillsamans med Vicky :) Efter det är det bara att sätta igång med marknadsföringen. Imorgon är vi lediga men jag, Sussie, Jonas, Ted och Sandra ska åka till Älvsjö för att gå på Saco-mässan. Lite kul :) Ska nog åka och handla två par skor också med mammsen imorgonbitti innan jag tar tåget mot Älvsjö.

Nu ska jag forsätta med mitt vännertittande! Jag har blivit beroende. Självklart så har jag sett de flesta avsnitten förut, men det är så himla kul att se alla avsnitt i ordning och för tillfället är jag inne på säsong två...

2008-11-19 @ 18:37:48 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tio dagar...

Jag håller på att tagga inför helgens stora event, först är det Maddes och min middag på fredag, och sen är det Winter Jam på stadion på lördag med stor efterfest! Nice nice nice! :D



Nu är det faktiskt bara 10 dagar kvar tills jag åker. Jag börjar bli jättenervös, ska börja packa i morgon typ så att jag får med mig allt. Vi ska till och med ha med oss täcke och kudde... Småskumt men men. Det ska nog gå bra! Fick reda på att vi ska bo tillsammans med 4 andra tjejer, två från Sverige som är 19 och två danska tjejer som är i 20 års åldern! SPÄNNANDE!

I morgon ska jag och Mickan åka och hämta Maddepadde och hennes lilla familj på Arlanda!
2008-11-18 @ 23:35:28 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Upprörd.

Jag har så mycket att göra att jag inte ens hinner titta på DH längre. Vadfan har hänt? :O

//En upprörd Mikaela.
2008-11-18 @ 17:57:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag morgon.

Sitter och leker lite vid datorn för tillfället och äter frulle, ska väll börja bege mig mot skolan om ca en timme. Har endast en lektion idag och det är redovisning & beskattning. Efter skolan ska jag plugga & ikväll blir det förhoppningsvis lite övningskörning också! Får se om man hinner kolla på Dh eller ej... Annars får jag kolla på Vickys inspelning ;)

Vaknade skittidigt imorse, sittandes, av att min kära mor kom inspringade i mitt rum. Jag hade tydligen skrikit och grinat, haha. Kommer ihåg att jag hade nån läskig mördardröm + att jag drömde om att studenten blev helt kaos. Herregud...

Nej, nu blir det nog ett avsnitt till av vänner :)
2008-11-18 @ 11:39:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag & hemma.

Burr.. jag fryser! Har haft feber hela natten och vaknat typ tusen gånger, skitjobbigt! Nu känns det dock lite bättre men jag har jäkligt ont i huvvet. Har vart hemma hela dagen idag, men jag missade som tur var ingen skola eftersom att jag egentligen skulle på studiebesök. Och imorgon har jag endast en lektion så det ska jag nog klara av!

Nu ska jag fortsätta med mitt vänner-maraton! Shululu.
2008-11-17 @ 14:02:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Destination paradiset

Jag kom att tänka på en liten rolig sak jag såg när jag och mamma åkte hem. Vi körde på motorvägen och var väl typ vid Bålsta när vi möter en buss som är på väg till "PARADISET" tyckte jag lät schyst, skulle inte kännas fel att sitta på den bussen!

Kom nyss in från en promenad med Mickan. Hon tycker det ska bli så tråkigt att jag och Madde drar, det kan jag förstå, eftersom jag och Madde är så jävla bra! ;D Haha nej men jag tycker lite synd om henne. Men min buss mot paradiset går om 12 dagar! Börjar bli lite nervös!
2008-11-16 @ 22:16:43 Permalink Lilla v Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemma igen

DÅ har jag precis kommit hem från en mycket avslappnande helg. Åkte ju upp i fredags, jag började att köra, det var mörkt och regnade usch var inte alltid så roligt att köra så efter halva vägen tog mamma över och jag somnade! Jag har ätit mycket gott i helgen och så har vi stöpt typ 150 ljus. Det tog typ 5 timmar att göra de tjockaste ljusen. Men bra blev det!


Här är hemma hos ljusstöpartanten där alla ljus hängde i vardagsrummet


Och jag hade tänkt att skryta ltie om att jag sett den första snön falla...
men det var ju helt meningslöst eftersom det snöat här oxå.
2008-11-16 @ 17:41:53 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första snön.

Fick nyss ett samtal från Gran Canaria. ''Nej nu måste jag ta och hoppa i badet, det börjar bli för varmt''. Haha! Den kändes ju inte direkt lite... här hemma har det ju lixom tok-snöat hela dagen. Själv ligger man fortfarande kvar i sängen, med pyjamasen på & äter chips med dipp, mums! Anledningen till detta är att jag har vännermaraton. Vet inte hur många avsnitt jag har tittat på nu... och nu måste jag fortsätta. BYE
2008-11-16 @ 15:46:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ta mig härifrån.

Jag får panik... take me away.
2008-11-16 @ 13:20:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommande vecka.

I veckan ska jag:
  • På studiebesök på Thorsgatan
  • Ha Marknadsföring & svenska prov
  • Gå på Saco mässan i Älvsjö
  • Tjejavskedsmiddag för Madeleine & Viktoria, sen utgång
  • Övningsköra
Det är iaf allt jag kommer på just nu...

Dagens låt: Beyoncé - If I were a boy

2008-11-16 @ 11:53:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårkvällen.

Idag mår jag för ovanlighetens skull skitbra! Och med det så menar jag att jag inte känner av att jag drack igår. Underbart. För kvällen hade nog inte vart värd att må dåligt för idag. Nu låter det som om att jag hade skittrist, vilket jag verkligen inte hade. Men det var inget speciellt... det var som alla andra helger. Hade iaf väldigt trevligt på Alexandra där en massa folk var för första gången på länge. Det har faktist vart väldigt dött där på senaste tiden.

Efter Alex drog jag, Linda, Sebbe, Jonas & Tobbe till Mp där det var typ 10000 meters kö. Så jävla illa. Fattar inte varför kön var så lång där för? Jaja. Då kände vi iaf att vi kunde åka tillbaka till Kungsängen eftersom att vi nog inte hade hunnit komma in på Mp innan stängning pga den väldigt långa kön. Efteråt blev det GC en liten stund och jag ogillar verkligen det stället mycket.

Fick iaf skjuts hem utav David som hade jobbat i Bålsta. Var tänkt att vi skulle käka på donken men dom hade såklart hunnit stänga. Och på tal om David så fyller han faktist år idag också! Jag var nog den första som fick säga grattis?! Hihi. Idag ska jag iaf plugga lite Redovisning & Beskattning. Det blidde ingen yoga för mig idag, var alldeles för trött! Men jag har nog iaf beslutat mig för att börja nästa söndag. Spännande, spännande.



 


2008-11-16 @ 11:06:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lordag pa GC

Idag var det dax for hajfiske for min och pappas del. Pa informationsbladet stod det att vi skulle fiska haj, val och alla mojliga coola fiskar. Haftigt tankte vi och hade varldens forvantningar. Dock var dom lite val hoga. Jag fick noja mig med en liten skitfisk som var ca 10 cm lang ;) Ingen haj dar inte! Fast jag vann ju iaf over pappa (som inte fick nagonting) och det kanske var det som var det viktigaste ;)

Annars har vi det bra har. Imorgon blir det stranden och pa mandag ska vi hyra bil och aka runt pa on. =)
2008-11-15 @ 21:47:12 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag - Mot Linda.

Nu har jag precis fixat klart mig. Ska hem till Linda, där även Ea är, om en liten stund för att sedan dra vidare till Alexandra. Hoppas det blir en kul kväll. Har iaf hört att det är några st som ska upp :) Trevlig kväll! Bye bye.

2008-11-15 @ 19:52:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yoga?!

Godmorgon. Jag älskar helger. Så himla skönt att få sova ut. Jag älskar att sova.

Ligger fortfarande i sängen och degar, har ingen som helst lust att gå upp heller. Idag ska jag kanske hem till Linda för att vaxa mina ben. Hon håller ju på att utbilda sig till hudterapeut så hon övar på oss, det är nice. Men jag är inte helt säker på att jag hinner det idag, eller det beror på när Bibban kommer hem från jobbet. Jag har planerat att övningsköra med honom om han kommer hem hyffsat tidigt. Så vi får se hur det blir med den saken.

Ikväll ska jag nog pallra mig upp till centrum med Linda & Ea :) Sen skulle Kalén och fler ut så får se vad dom ska hitta på också.

En lite rolig sak är att min mor precis berättade att hon skulle börja på yoga imorgon och jag har bestämt mig för att följa med och titta på. Ifall det verkar kul så ska jag också börja från och med nästa söndag tror jag. Oväntat?! JA!!


Ea & Linda i sommras, Båstad!
2008-11-15 @ 13:01:57 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag kväll.

Provet idag gick nog rätt bra tror jag, härligt. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på Idol med familjen och sen så får jag se vad som händer imorgon. Måste också försöka plugga lie redovisning och beskattning ikväll eftersom att jag precis hoppat in i den kursen.

Ska snart ut och övningsköra en snabbis till jakan med Bibban, det var länge sen sist nu.. inte bra. Måste ju ta det där jäkla körkortet någongång! Sen på vägen hem ska vi köpa med oss mat, gott!

2008-11-14 @ 16:16:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot Ludvika!

Nu sitter jag hemma med Jessica och har precis packat klart. Har inte träffat henne på jättelänge så det är skoj att vara med henne! :D Snart kommer mamma hem och då ska hon och jag åka upp till Ludvika och träffa balnd annat syrran som fyller år idag! Vi ska ha en pysselhelg med pepparkakor och ljusstöpning!

Hörs på söndag!
(och äntligen börjar träningsvärken lägga sig!)
2008-11-14 @ 15:27:41 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


gran canaria

Har pa gran canaria ar allt bara bra :) Resan ner gick bra igar och vi var framme vid hotellet vid tretiden. Hotellet verkar bra, dock verkar det bara vara massa gamlingar som bor har, har knapt sett nagon i min egen alder. =P Men det gor inte sa mycket, lungt och skont ar det iaf. Idag har vi legat och solat pa formiddagen, sen pa eftermiddagen blev det molningt sa da blev det inte sa mycket sol. Annars hander det inte sa mycket, vi ska antagligen ut pa nan fisketur nan dag, och fiska alla mojliga fiskar, det later lite kul tycker jag =) Haha

Nu ska jag tillbaks till rummet och spela kort med min kara mor och far, sen blir det middag!

bye.
2008-11-13 @ 18:32:41 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pluggplugg & mera plugg.

Herregud. Länge sen man hade en sån här lång skoldag. Började vid tio imorse och var inte hemma förens vid halvsex tiden. Och det värtsta av allt är att nu är det bara ta och sätta igång med rättskunskapen som vi har prov i imorgon.

Anledningen till att jag kom hem så sent var att vi jobbade med UF hela eftermiddagen. Jag, Malin, Sussie och Johan åkte till Kista & jakan för att köpa en keyfinder. En nyckelring som man sätter på nyckelknippan som börjar tjuta när man visslar. Just nu är mina öron helt förstörda men det är en ganska kul idé. Vi skippade kalendern då en annan ufgrupp tagit samma grej + att det skulle bli en massa jobbigt arbete.



Keybeeper UF

Nu: PLUGG! :(
2008-11-13 @ 18:14:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Godnatt.

Bra plugg ikväll. Lärt mig en hel del faktist, känns bra! Nu ska jag sova.

Godnatt.
2008-11-13 @ 02:02:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ljushuvud

Slingade mig efter jobbet i dag. Chabo hjälpte mig lite med det, inte för att hon e grym utan för att det blir lite svårt att nå om man ska göra på sig själv! Haha nej då, men det gjorde grymt ont att dra ut slingorna genom mössan, är typ fortfarande öm i hårbotten. Tack Chabo! ;) Blev dock väldigt blont... Inte riktigt som jag tänkt mig, hade bara tänkt mig ljusare lixom. Men det kanske kommer en bild i morgon så får ni se med egna ögon.

Nu ska jag sova! God natt!

2008-11-12 @ 22:34:38 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förstörd jag.

Nyvaken. Fortfarande dödstrött. Hungrig.
Drog till skolan vid halv tio tiden imorse för att skriva ett religionsprov. Efter det kollade vi på lite volleyboll och sen drog jag hem. Somnade nästan på en gång och vaknade typ nyss, hur skönt som helst.
Ikväll ska jag börja plugga på nästa grej som är rättskunskap eftersom att vi har prov på fredag. Tror att Jonas kommer hit eller så ska jag hem till honom för att plugga.

Jag är mycket avundsjuk på Madde som är utomlands. Gud så skönt det skulle vara.


2008-11-12 @ 17:42:28 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gran Canaria imorgon

Kom precis hem från Linda och nu ligger jag här i sängen med min nya dator. Är jättetrött men måste verkligen packa det sista. Men det får bli snart. Hemma hos Linda fick jag ny vaxade ben, men aj så ont det gjorde ibland. Men så här efter känns det som det är värt det (dock tyckte jag inte det under tiden =P) Men fina blev dom, tack Linda =)

Annars har jag hållt till på ica hela dagen där det hände en ganska rolig sak. En kund kom med ett bananskal och gav till mig när jag satt i kassen. Idiot som jag är lägger jag det på vågen och stämplar in det. Som om någon skulle vilja köpa ett bananskal? Kunden småskarattade och förklarar att han bara ville att jag skulle slänga det. Självklart tänke jag och känner mig en aning dum. Tyvärr råkade Caroline se hela hänelsen och drabbades av e skarttattack som varade tills vi åkte hem.

Sen har jag också upptäckt en hemsk sak. Jag har fått tre sprickor i mina framtänder från helgens bravader. Inge kul! Så jag ringde tandläkarakuten (!!) och dom tyckte att jag skulle kolla upp det. Dålig tajmimg då jag ska till gran canaria tidigt imorgon. Men dom sa att jag skulle boka en tid när jag kom hem. Så förhoppningsvis sitter tändern kvar till dess också..

Nu ska jag packa vidare och sova. Taxin kommer och hämtar oss halv sex imogonbitti. Litar på att de andra tar hand om blogge nu ;)
2008-11-11 @ 22:39:12 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lerigt värre! Bilder från träningen igår


Ligger på marken och har en nära döden upplevelse

Nu har jag i alla fall benen i luften

Efter att vi rullat endel i lera och sprungit ännu mer i lera!

och Carro som klättrar
2008-11-11 @ 22:28:32 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett mycket intressant inlägg.

Inte mycket som händer för tillfället. Finns egentligen ingenting vettigt att blogga om heller... Ikväll blir det bara ännu mer plugg, har religionsprov imorgon. TRIST! Nu längtar jag till julafton & lov.

Min önskelista:
  • Ny vinterjacka
  • Burberry Väska
  • Locktång
  • Skidbrallor
  • Och en massa andra småsaker...
2008-11-11 @ 15:35:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skola.

Är egentligen ganska stressad men ändå sitter jag här, inte bra... Ska införa ett dataförbud på morgonen framöver. Nu ska jag snart cykla ner till skolan. Har endast två lektioner idag så det är skönt!

2008-11-11 @ 09:28:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En liten present :)

Woho. Bibban kom hem från Skottland nyss. Fick en liten parfym och chocklad av han :D
Parfymen luktar galet gott. Det lyckades han faktist riktigt bra med!


2008-11-11 @ 00:19:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Detta händer på Ica

Vicky har inte bara haft ett jobbigt träningspass idag, hon hade även en tuff dag på jobbet ;)


Här jobbar hon på utanför butiken.


Tillslut kommer hon in...


..och visar stolt upp vad hon hållt på med där ute (medan jag suttit och latat mig i kassan)
2008-11-10 @ 22:52:08 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Åk inte!




Nyss hemkommen från en ''promenad''. När vi kände att vi hade pluggat färdigt religionen för idag drog vi ut och mötte Madde & Ea. Stod vid lillsjöskolan och snackade skit.. Idag var sista gången på en hel vecka som jag träffade Madeleine. Hon ska åka till Kanarieöarna på onsdag och jag kommer inte hinna träffa henne imorgon.

Det värsta är inte att hon ska bort i en vecka nu, men när hon kommer hem nästa vecka så har hon endast några dagar kvar här i Kungsängen. Sen flyttar hon till Åre... Blä. Det suger! Och Vicky drar samtidigt till Frankrike i typ ett halvår.

Gud vad man ser framemot det här.. speciellt när man själv sitter kvar i den här hålan. Fan.
2008-11-10 @ 22:51:21 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Härliga sommarbilder

Har fått lite fina sommarbilder från Jonas idag. Man blir ju nästan lite ledsen när man ser det här...
Guuuuud vad jag längtar tillbaka.







Lite bilder från när vi var ute med Kaléns segelbåt...



Grillkväll hemma hos Ante...



Och till sist en kväll hemma hos Madeleine :)
2008-11-10 @ 22:30:51 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vickan tränar!

Idag har jag varit med om något sjuk! Eller jag har valt att vara med om något sjukt. Jag och Carro tränade nordic militaryt raining. och jag kan ju säga att jag har med mig all lera som fanns i elljusspåret på Östermalm. Just nu sitter jag och skakar för att jag har ansträngt varenda muskel i hela kroppen! Kommer inte orka lyfta ett finger i morgon säger jag bara! Men det var ganska kul. Vi började med att springa till ett sjukt stort dike där vi hoppade fram och tillbaka och blev grymt leriga! Och det var bara början.... sen kom vi till ett gräsfällt där vi lägger oss ner och rullar runt. Där blev man genomblöt! Usch! Men det var ganska kul och det är skönt att man har klarat av det nu :)

Nu ska jag sova, kommer somna som en stock och sussa sött! Hör av mig i morgon, om jag kommer upp ur sängen vill säga!

2008-11-10 @ 21:51:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


''Intensivplugg'' -nu vet vi allt om judar!

Nu sitter jag hemma med Jonas och pluggar Religion, därför har jag lagt upp en bild på mig och Rickard (höhöhö). Vi har nu pluggat i ca fyra timmar varav tre och en halv timmes ätande och lekande. Snart kommer Madde och hämtar upp mig. Vi ska kolla på OTH hos Vicky och ta farväl av varandra.. Hon ska ju nämligen åka till Gran Canaria iövermorgon :(








2008-11-10 @ 20:16:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


IDRE - Vår fräääscha villa!
















Här är villan som vi ska bo i, sjukt nice! :D Den är 300 kvm stor & har tre våningar. Vi är 19 personer som ska upp och vi åker på jullovet :)
2008-11-10 @ 00:21:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite mer bilder från igår.


2008-11-09 @ 19:11:15 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fars dag! <3

VÄRLDENS BÄSTA BIBBAN!!




2008-11-09 @ 18:56:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Söndagkväll och lite ångest för att helgen redan är över. Idag har vi haft en riktigt bakisdag hemma hos mig, jag, Mickan, Ea, Tony och Rille. Blev pizza, kebab, bullar, chips och andra godsaker. Sen har vi också hunnit med att kolla på alla repriser på alla serier som finns. Det är ju alltid så på söndagar, att det nästan bara går repriser.

Vad som händer igår är fortfarande mycket oklart, när jag vaknade upp imorse kunde man tro att jag varit med i slagsmål, så var dock inte fallet. Hela min läpp var svullen med ett sår över den, samt var hakan lite halvblå. Man kan ju verkligen undra vad jag håller på med på kvällarna? Förutom det var det en kul kväll som började på alex och fortsatte sedan till mp där Mickan fick för sig att alla lämnat henne, det var också ganska kul ;) Vicky och jag var väll hemma vid fem skulle jag tro.

     



 

2008-11-09 @ 17:49:29 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hem till Linda ikväll.

Lite nya planer! Nu ska jag göra mig iordning för att sedan åka hem till Linda och föra lite :) Mysigt!
2008-11-08 @ 18:10:45 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alex sen Mp?

Gud vad skönt det är att få sova ut. Vaknade inte förens kl två idag trots att det bara blev lugnt igår. Junker och Jonas kom förbi och vi kollade på Gothika. Nu ska jag strax ut på en promenad med Jonsy... vi hade ändå inge vettigt för oss så en promenad fick det bli. Ikväll ska jag upp till centrum med Ea och så får vi se vad som händer sen. Om Madde kommer upp efter sin match så lär det ju bli Mp :) Får hoppas på det.

Sen så har jag ingen aning om vad den lilla jobbnarkomanen Viktoria ska göra? (förlåt för ditt rum, haha) :D


2008-11-08 @ 15:36:58 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Det är lite saker som ska fixa innan jag ska flytta har jag kommit på. Men nu kan jag iaf stryka en sak på listan; dator. Var nämligen och köpte en dator + mobilt bredband idag. Datorn var liten och bra!
Sen har jag också fått reda på hur jag ska bo i Åre. Ska bo i ett stort hus som heter blåkulla med sex andra personer. Alla har ett eget rum och så har man allt annat tillsammans som kök, vadrdagsrum, badrum, bastu m.m. Så det kommer nog blir väldigt nice!



Snart ska jag in till stan och ha match. Känns alltid sådär halvkul att spela match på lördagkvällar. Men sånt är livet. Får hoppas på att det inte tar hela kvällen (som det gjorde förra gången), och beroende på det får vi se vad som händer resten av kvällen :)



2008-11-08 @ 15:22:11 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag förmidag

Jag vill börja med att tacka mina kära medlemmar i denna blogg. För häromdagen när dom var hemma hos mig och kollade OTH så sa de att denna gång ska vi inte skräpa ner lika mycket som vi gjorde förra gången. Och då speciellt i sängen när jag fick sova med choklad. Men tack så jättemycket för denna gången var VÄRRE! Jag har choklad över hela golveet! Även i trappen? Hur lyckas man Mickan? Jag sov med massa salt i sängen från Maddes Gott&Blandat salt och inte förens jag vaknade upptäckte jag att jag delat säng med minst en godisbil!

Så därför måste jag ta tag i mitt rum och städa det nu, vilket inte är ett litet projekt men det betyder inte att jag har ett stort rum!
2008-11-08 @ 11:22:52 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag kväll, lite senare...

Sjukt galet omöjligt svårt att säga vem av idolerna som är bäst. Alla blir ju bara bättre & bättre. Men självklart så finns det ju vissa som är starkare än andra.. jaja. Sitter iaf och väntar på att Jonas och Junker ska komma förbi. Tror vi ska se en film eller nått. Myspys :)
2008-11-07 @ 21:37:04 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag kväll.

Gud så skönt med helg, är helt slut.. Nu är det bara att samla nya krafter till nästa vecka då jag har två stora prov. Har iaf fått byta engelska c kursen mot redovisning & beskattning. Så jävla nice!!! NO MORE ENGLISH! :D Slipper man gå och va nervös för den kursen. Efter skolan åkte jag och mammasen till jakan och shoppade lite. Hittade ett linne, en spetstopp och lite småsaker.

Ikväll ska jag bara ta det lungt, kolla lite Idol med mamma och efter det blir det nog en promenad med Jonas eller nått. Imorgon blir det iaf utgång. Antingen centrum eller jakan, får se :)
2008-11-07 @ 18:01:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nojig

Jag har precis fått reda på att jag åker fyra dagar tidigare än vad jag trott! Så jag drar till val Thorens redan den 28 november!! Det är typ SNART! Så jag börjar bli lite nervös trots att det är mer än tre veckor kvar, undra hur pirrig jag kommer vara sista veckan.

Idag var jag i alla fall inne i stan vid 10 och åt frukost med Stina från Trosa, mycket trevligt dock gick halvtimmen väldigt fort! Sen träffade jag Jenny och började shoppingen, vilken blev väldigt lyckad :) Sen träffade vi Jojo och fikade med henne och fortsatte storhandlignen.

För min del blev det i alla fall detta.


Snowjoggings, hårspray, 2 par vantar, strumpbyxor, halsband och örhängen!
2008-11-06 @ 18:17:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Plugg och tv är mitt liv just nu.

Så var även denna skoldag över. Vi sköt dock upp religionsprovet tills nästa vecka. Har vart för mycket annat plugg att tänka på...

Dagens planer:
- Bara slappa och titta på massa vänner avsnitt hela dagen. Har fått alla säsonger på datan
- Vid sex ska jag över till Vicky med henne och Madde för att titta på OTH
- Och efter det ska jag träffa Jonas och skriva klart det sista på vår uppsats.

Kolla min söta stressbol som jag fått av Jonsy :D

2008-11-06 @ 13:27:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen plastikoperation här inte!

Igår när jag var på jobbet så körde jag en bur som vägde typ ett ton med lätt överdrift. Vår affär är ganska trång och har små snirkliga gångar och mitt i en av de snirkligaste gångarna så blir det väldigt tight för det står en dam på ena sidan och en back på andra. Så jag anstränger mig för fullt för att inte köra över damen. Vi hamnar ganska nära varandra och helt plötslig utbrister hon: Men vilken söt liten näsa du har! Den var jättefin!

Trots att jag belv väldigt paff för den skumma komplemangen så blir man ju lite glad :)

Nu ska jag in till staden och äta frukost med en kompis från Trosa! Dock är jag redan hungrig och det är typ en och en halv timme kvar tills vi ska ses!
Ha en bra dag!
2008-11-06 @ 08:35:19 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Favorit i repris

Jahapp. Så ligger man i sängen redo för att sova... men jag är så sjukt sugen på att se Prison Break avsnitter som jag missade igår pga plugg. Men, nu ska jag vara smart och vänta tills någon annan dag. Blev ingen ärrborttagning idag heller, orkar inte förklara varför. Jaja, blev iaf plugg med Jonas hemma hos honom och sen avslutade vi kvällen med Donken, like we always do... haha. Tog också en promenad med Madde innan! Måste ju träffa henne så mycket de bara går nu, innan hon åker. Och detta gäller självklart även dig Viktoria.

Puss, godnatt.
2008-11-05 @ 01:20:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


081104

Viktorias tråkiga liv fortsätter som vanligt bara de att idag hade hon träningsverk i röven där hon satt och jobbade bakom kassan på ica.

Sen har även jag och Madde kommit på att män i uniform är HETT HETT HETT!! Efter ännu en polis incident med ostsnattare! Och jag har öppnat min almanacka och uppräckt att det bara är 4 helger kvar av min vistelse hemma innan jag far till landet med vin och baguett. Och jag jobbar den ena helgen och åker till ludvika den andra. Så det betyder att det bara är två helger som återstår för annat.... börjar bli stressad....
2008-11-04 @ 23:41:27 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag!

Det var ett tag sedan jag bloggade har jag märkt. Men som sagt, det händer inte så mycket i mitt liv för tillfället.
Dock var det en riktigt rolig dag idag på jobbet, om det var för att polisen var på besök eller att Caroline berättade att hon hade fyra ica kort vet jag inte riktig. Men dagen gick iaf snabbt till skillnad från vad andra dagar kan göra.. 

Efter jobbet var jag ute med Mickan ett tag, och sen fick det blir DH hemma hos Linda, där även Josefina befann sig. Kul att träffa henne, det blir tyvärr inte så ofta.. 

Nästa vecka blir det Cran Canaria med mamma och pappa, ska bli riktigt skönt!


Här är området vi ska bo på ;)
2008-11-04 @ 22:26:09 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min lediga Tisdag.

Nyss hemkommen från nagelsalongen. Hade en ny tjej idag som gjorde mina naglar eftersom att min förra har slutat. Hon var iaf jättetrevlig och i samma ålder som mig.. Har precis ätit upp min goda kycklingsallad och snart ska jag börja bege mig in mot staden för att möta Bibban. Usch, nu är jag lite nervös faktist...

Ikväll blir det ännu mera plugg :/ Och sen så är det ju Dh också...


2008-11-04 @ 14:13:17 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


PLUGGPAUS MED JONAS










Usch, usch... vi sitter fortfarande och skriver på vårt arbete. Börjar bli galet långtråkigt nu.. Det här är ifs inte direkt den första pausen vi tar, haha. Åkte till Donken och OK för att köpa snask. Vi behöver egentligen inte vara klara förens på fredag, men vi har ett annat prov i veckan också som vi måste plugga till. Ja, som ni kanske ser så ägnade vi en paus till att ta kort :D
2008-11-04 @ 01:15:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Top 3 - Varför Boston tea party är så rolig


1. Fysikern Patrik Norqvists mackor!
2. Fredriks långa ben
3. Filips och Fredriks nyskapanden av ord, som "smoothiefiera"
2008-11-03 @ 23:14:24 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ärrborttagning

Gud, jag kom på en sak. Imorgon är jag ledig och då ska jag ju för fasen ta bort två ärr i mitt ansikte med hjälp av laser. Det ena ärret är ganska stort och det har jag mellan båda ögonen, på näsan. (Ni som känner mig vet hur det ser ut.) Det fick jag iaf när jag gick i sexårs och hoppade på en hoppstylta. Men det var inte att den slant och träffade ansiktet som gjorde att jag fick ett ärr, utan det var för att sjävla mitten på styltan saknade skydd så jag fick en vass järnkant där... Har dock inte bestämt mig helt för om jag ska ta bort det eller ej, det har lixom blivit som en del utav mig. Det andra ärret är som en liten rund ring som jag har haft kvar sen jag hade vattkoppor typ. Börjar faktist bli lite nervös nu, undrar om det gör ont?!
2008-11-03 @ 14:22:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk eller vad?

Jag är verkligen sämst. Vaknade vid elva fast jag började halv nio... Jag suger verkligen på att komma upp på morgonen. Aja inte mycket att göra åt. Skulle precis gå upp och göra mig iordning för springa ner till dagens sista lektion, då jag känner att allt börjar snurra. Sprang in på toaletten och ja, jag spydde! Jag fattar inte? Nu mår jag ändå hyffsat bra igen, seg bara. Hoppar sista lektionen, för man vet ju aldrig. Nått kan ju hända igen. Är verkligen skitirreterad! Nu ska jag bara ta det lugnt under dagen och ikväll blir det plugg med Jonas. Vi ska skriva våran marknadsförings rapport.
2008-11-03 @ 11:56:32 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ekonomisk?! Javisst

Galet, galet trött. Vill bara sova, fast ändå inte. Var precis nere på ok och handlade lite nödvändiga saker för en seg dag som denna. Det fick bli chips, COCA COLA och Sex and the city filmen :) Skulle egentligen ha vart på bio med Rickard nu men det gick ingen bra film så alla åkte och gjorde nått annat ist, skönt!

Gårdagen var trevlig men det hände inge speciellt. Är dock väldigt irreterad på att jag nu, på en kväll, gjort av med alla pengar som jag fick i förrgår! haha. Jag suger.. :D Vi var iaf på Baltazar och Viper.

Däremot så var det ganska roligt att jag och jonas satt och pratade med mamma & Bibban till klockan sex imorse. Det var verkligen skitkul också.. haha. Och sen körde vi hem Jonas eftersom att det var svinkallt ute.


Mmmm inte

Linneorna

Söta Linda

Min dag.

Min jättesöta lillebror innan han skulle ut och knacka dörr igår.
2008-11-02 @ 13:16:08 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utgång

Oftast går det ganska smidigt när man ska ut. Men just ikväll verkar det vara väldigt oklart vad som ska hända, och det verkar inte gå ihop. Men ut ska vi iaf, och förhoppningsvis blir det kul också :) Ska ta tåget om exakt 25 minuter sen får vi se vart vi hamnar..

2008-11-01 @ 19:58:57 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemligheten.

Gud. Jag har precis kollat på filmen ''The Secret'' med Sebban. Herregud vad den får en att tänka efter... Man blir nästan rädd. Jag har iaf beslutat mig för att börja leva efter den från och med nu! Den handlar om hur man måste tänka för att kunna uppnå det man vill.
2008-11-01 @ 16:53:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Simple plan var grymma!

Konserten igår var asbra! Verkligen skitgrymma... :D Blev en jättetrevlig kväll och efter konserten fick det bli centrum en stund. Träffade på alla flickor däruppe också! Sov hos Madde och kom hem strax efter att GC stängde. Ikväll blir det mera utgång, börjar faktist tröttna lite nu men vafan, de är ju sista kvällen på lovet! Och sen så ska ju, otroligt nog, alla tjejjer följa med ut. Så det blir nog trevligt. Dock oklart om vart vi ska än.

Lite senare idag ska jag följa med hela familjen ut och äta någonstanns. Efter det ska vi till mormor & Harrys grav för att tända ljus.









JUST DET!
Höll på att glömma.. Jag vinkade till hela bandet igår och dom vinkade och pekade tillbaks på mej!! :D Hihi. Jonas och Kalén lyfte nämligen upp mig och jag var typ den enda som var upphöjd just då. Haha då blev man allt bra glad!!! ;D
2008-11-01 @ 13:50:33 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halloween

Riktigt mysigt igår med Halloweenfest hemma hos Ea. Snodde några bilder från Linda;

  

Efter middagen och efterrätten blev vi på någon konstigt sätt lite taggade på att gå upp till alex. Mickan och dom andra var ju på väg hem från konserten och skulle dit. Så vi bestämde iaf att ta bort utklädnaden och bege oss upp mot centrum. Inte jättemycket folk där uppe men det var trevligt att bara sitta och snacka lite :)

Snart ska jag åka med och hälsa på morfar, sen ska vi åka och tända ljus på gravarna.
Hur kvällen ser ut är lite oklart...
2008-11-01 @ 13:30:18 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91