top3 -

Morfarjakten =)

Blev en lite för händelserik förmiddag för min smak måste jag säga. Vaknade vid tio och strax efter det kom Mickan. Vid tolv tog vi bilen och skulle åka upp och äta lunch på alex. Men planerna ändrades då mamma ringer och säger att ingen på Kungsgården (där morfar bor) vet vart morfar tagit vägen. Han är inte på sitt rum och dom har letat igenom hela Kungsgården. Han har alltså gått ut helt själv och det klara han egentligen inte av då han inte mår så bra. Så Mickan och jag åkte runt i hela Kungsängen i ca två timmar, samtidigt som mamma, personalen på Kugsgården och även polisen letade. Eftersom han har diabetes måste han äta på bestämd tider. Alla tanker kommer upp i huvudet om vad som kan hända och det var inte kul alls. Men tillslut efter två timmars letanade lyckades vi hitta honom i ett hus på Ringvägen på femte våningen. Och där står han glad utan någon som helst aning att folk letat efter honom, och han har heller ingen aning om vad ha gjort dom två och en halv timme han varit på rymmen. Gud så skönt att det blev ett bra slut! =)

Efter jakten gick mamma och jag och åt på GC, sen har jag varit hos morfar hela eftermiddagen.

Ikväll ska jag hem till Maria och Kristoffer (med Mickan?) och äta middag och kolla på "den rätta för Rosing".
2009-03-31 @ 15:54:16 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


VILKEN CHOCK JAG FICK!!! :D

Ojojoj, vilken chock jag fick när Madde avbröt min dusch igår, haha. Jag står inne i duschen när mamma knackar på och ber mig att öppna för att hon behöver en grej. Jag öppnar och här bakom draperiet att det är någon annan än mamma som kommer in och jag kan verkligen inte koppla vem det är!! Plötsligt ser jag att det är Madde och herregud vad förvånad jag blev! :D Var inte direkt den första personen jag tänkte på när jag undrade vem fasen mamma släppt in när jag duschade!! När den största chocken lagt sig åkte vi till donken och köpte varm choklad. Sjukt underbart att få träffa henne igen. Förvånad över att hon faktist lyckades hålla tyst om detta.. blev en bra överraskning och gud vad jag är glad över att hon ska vara med på min studentskiva på onsdag :)

Imorse drog jag upp till centrum och klippte mig hos Gabbe och därefter åkte jag hem till Madeleine. Åt kebab och vid kvart i tre började min första & dagens enda lektion. Nu sitter jag hemma och har precis proppat i mig alvedon :/ Mår verkligen fortfarande inte bra & det bara måste bli bättre snart, känner hur paniken börjar smyga sig fram... Jag orkar inte med att ha ett par rinnande ögon + näsa på skivan och speciellt inte under middagen. Menmen, bara hoppas på att det blir bra! Nu finns det iaf ingen tid alls för vila under de kommande dagarna -Madde is hooome! :D Ikväll ska jag, Madde & Linda dra ut till Nike och kolla på Ballar av stål & spela spel! Mysigt! Imorgon blir det middag hemma hos Madeleines syster Maria också, trevligt :)
2009-03-30 @ 18:15:44 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


I've been to Paris baby!

Kom hem från underbara paris i fredags... Eller ja, hem och hem, hem till den lilla byn igen ;) Det var rätt skönt att komma tillbaka faktiskt! Var lite hektiskt i Paris. Men vi hann med mycket! Gjorde typ hela stan; tornet, triumf, notre dam, you name it! Mellan alla sevärdigheter sprang vi runt i massa olika second hand shoppar! UNDERBART :D

Hoppas ni har kul på skivan ikväll tjejer! Synd att jag inte kunde vara med på den. Men tyvärr e det inte långt kvar tills jag kommer hem nu...

Vi ses!
xoxo
2009-03-30 @ 18:03:34 Permalink Lilla v Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemma i Kungsängen

Tro det eller ej, jag befinner mig just nu i min egna säng. Och det är inte min säng i Åre vill jag säga, utan i Kungsängen. Åkte hem med mamma o pappa idag och stannar här tills på torsdag, självklart måste man ju vara med på bästa kompisens studentskiva ;) Det har inte varit lätt att hålla tyst om detta, speciellt inte när Mickan frågat mig varje gång den senaste veckan om jag verkligen inte kan åka hem och vara med på hennes skiva, men jag lyckades hålla tyst :)

Kom hem vid tio ikväll och åkte raka vägen hem till Mickan som inte hade en aning att jag skulle komma hem. Hade ont i magen och skakade av någon konstig anledning, haha. Hennes mamma öppade dörren och berättar att Mickan står i duschen. Så hon knackar på och ber Mickan öppna för att hon behöver en sak. Där står hon och gömmer sig medan jag börjar prata och hon får panik och fattar inte vem hennes mamma släpt in på toaletten när hon står i duschen. Haha, kul var det. Tillslut förstår hon att det är jag och får världens chock.

Så det blev en vända till Donken med massa skit snacka. Åh vad kul det var att träffas igen. Och jag är hur laddad som helst för skivan på onsdag, känns verkligen bra att vara hemma igen! =)

Nu ska sova i min alldelses egna säng. godnatt!
2009-03-30 @ 00:44:37 Permalink Madde Kommentarer (4) Trackbacks ()


Söndag.












Igår blev det vin, matchen & en massa snack hemma hos Linda med henne, Michan och Sanna, jättetrevligt! Sen blidde det centrum, var väll ingen höjdare där direkt. Fick skjuts hem av brorsan och hans vänner vid tretiden...

Idag mår jag mycket bättre! Inge feber, bara jätteförkyld. Men de överlever man ju. Ska snart hämta upp Jonas för att sedan åka till Kista. Vi ska köpa lite grejjs till vårat uf-företag och även titta lite i affärer! Ikväll blir det plugg.

- 3 dagar kvar tills skivan,
- 5 dagar kvar tills Lanzarote.
2009-03-29 @ 15:03:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag!

Nu börjar även denna dag lida mot sitt slut. Blev tidig uppgång imorse och jobb till halv tre. Var väldigt lungt på jobbet, så jag, vickan och emma fick åka runt mellan massa lägenheter och kolla om allt såg bra ut, vilket det gjorde. Efter jobbet åkte jag in till byn och mötte mamma, pappa och dom andra på Dippan där det blev afterski. Wallmans personalen som uppträdde, riktigt duktiga är dom. Sen blev det tacos och lets dance. Var meningen att jag skulle sova hos mam o pap men jag drog mig hemåt runt nio istället. Kollade klart på lets dance här hemma. Tyckte verkligen att Laila skulle vunnit, hon var ju bättre, det kan ju ingen annan säga nått om. Men svenska folket verkar rösta lika dåligt som gjorde i melodifestivalen ;)

Imorgon börjar jag jobba kl ett vilket innebär sovmorgon. Eller rättare sagt innebar tills för nån timme sedan. Jag och Thomas lovade då Vickan att vi skulle åka och hämta hennes syster på stationen imorgon halv nio så där försvann sovmorgonen ;) Men men det är bra att jag kommer upp, har mycket att göra här hemma, tex tvätta!!

2009-03-27 @ 23:20:36 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


;)



Så här såg min och rebeccas kväll ut igår. Chockladansiktsmask :)

2009-03-27 @ 20:11:33 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag & sjuk.

Haha skön vän man har, tack för den fina bilden Linda! Jag fick för mig häromdagen att jag skulle bli polis, berättade detta för Linda och allt jag fick till svar var ett lååångt skratt. Måste ifs erkänna att jag har tänkt om nu, men ändå.. fett elakt :D Jag tycker faktist att jag skulle passa som polis ;) (Se bilden nedan).

Idag skulle jag egentligen ha gått på hockey men så blidde det inte. Kände i skolan att jag mådde ännu sämre än vad jag gjort tidigare, så jag åkte hem efter första lektionen. När jag kom hem mådde jag hur dåligt som helst och nu ligger jag här i soffan med feber, halsont, en sjuuk förkylning och tårarna bara rinner. Uscha :( Hoppas verkligen att jag mår bättre snart, har inte tid för detta just nu! Och så självklart har jag bokat en tid för manikyr imorgon & det är verkligen den enda dagen jag hinner göra det på innan onsdagen. Så hur dåligt jag än mår imorgon bitti måste jag åka till jakan för att få detta gjort, har tid redan klockan tio...

Nej, nu ska jag snart kolla Let´s Dance med mamma och Rickard. Hoppas Laila vinner!

2009-03-27 @ 19:40:26 Permalink Mickan Kommentarer (3) Trackbacks ()


En dag

Förfesten i tisdags var riktigt rolig så vi kom aldrig iväg. Taxin kom vid tolv tror jag. Då blev det självklart Bygget. Jag och Tove var kvar tills dom stängde och lite längre till och med. Sen gick vi och hängde på max utan att äta för att sedan gå hem till mamma o pappa och sova där, vilket kanske inte var det smartaste. Men det kändes som det då :)






Annars har jag umgåtts ganska mycket med min familj dom senase dagarna. Har saknat alla här i huset lite så ikväll stannade jag här istället. Kollade på Mostret Fritz på TV, usch vilken hemsk människa. Helt obegripligt att han lyckats ha sin dotter i källaren i 24 år.
Nu; godnatt!
2009-03-26 @ 22:37:16 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


NEJ NEJ NEJ!

Det här får inte hända. Imorse när jag kom till skolan kände jag att jag var lite förkyld, men inget mer. Nu kom jag precis hem och shiiiit vad förkyld jag har blivit. Det var inte kul att sitta och skriva prov idag inte kan jag tala om. Gick inge vidare bra heller... men fick iaf reda på resultatet från aktieprovet som jag skrev i tisdags och jag fick full pott, nice! :D

Usch vad ska jag göra? Det enda jag vill göra just nu är att sova, men det hinner jag inte. För imorgon har jag prov -igen! Men bara att kämpa på, det sista för denna vecka och sen har jag klarat av mardrömsveckan -och jag är fortfarande vid liv.

I helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir hockey imorn om jag mår bättre, vore svinkul!

Om en vecka och en dag åker jag till Lanzarote, fyy vad underbart det ska bli.
Och på onsdag har vi vår studentskiva på Göta Källare. Herregud vad fort tiden går?
2009-03-26 @ 16:45:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes!

godkväll gott folk! idag har det varit en mycket bra dag med brutalt solsken som vi säger här uppe, det känns i ansiktet kan jag tala om. nu har det bastats och den ska utnytjas mer denna säsong. det har även pratats mycket om nästa säsong, många som ska tillbaks, och jag blir så suuugen kan jag tala om. Då får man även önska vilka och vart man ska bo. Detta ska jag tänka mycket på. Nu ska jag ner till lilla blåkulla och återgå till min öl ;) Sen väntar bygget..
2009-03-24 @ 18:50:26 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Erik Hassle - Hurtful


I used* to laugh it of
I used* to look the other way
I used* to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I’ll pull a sunshine story in a pouring rain
The more I have to change I just stay the same

(The same, the same, I stay the same)

You don’t know what you got till you're* missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

I use to bide* my time
I use to be around the bush
I rather give my ego another push
I use to be a fool
There was a foolish game I played
And it’s a fool’s faith coming mistakes I made
Ones I hade it right it was all to late

(To late, to late, to little to late)

You don’t know what you got until you're* missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful
What I’m going through is hurtful
It is hurtful
It’s hurtful

Oh what I did to you
(What I did to you)

What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart, I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful
2009-03-24 @ 17:57:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag i Åre

Dagarna rullar på och snart är det april. Läskigt vad tiden går snabbt. På Blåkulla har det blivit lite ändringar. Emma och Sara har flyttat ut och igår flyttade Thomas hit istället :) Det märktes i natt klockan tre då jag vaknar av att nån sitter utanför mitt fönster och sjunger "satellit" vilka idioter tänker jag och somnar om. Men imorse fick jag reda på att idiotera hette Clemme o Thomas.

Jaja, idag har jag åkte bräda med Anne, Thomas o Clemme. Sen blev det lunch på olympia med mamma, pappa och dom andra. Har också suttit och pratat med mamma om högskoleval utan nått resultat. Eller jo, blev faktiskt lite klokare måste jag säga, men ännu igen bestämt.

Ikväll blir det lugnt hemma hos mamma o pappa, funderar på att sova där kanske. Och imorgon blir det Byggget :)

2009-03-23 @ 17:58:24 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Grattis Rille 9 år!

Pluggar aktiekunskap för tillfället, har veckans första prov imorgon! Men det går rätt bra tror jag. Struntade i min enda lektion idag för att vara hemma och plugga istället, kände att det var smartare.

Idag fyller min lillebror Rickard nio år. Stora pojken!! Han fick välja middag idag och det blev mat från mitt favoritställe; donken!! haha. Bra med småbröder ibland...




2009-03-23 @ 16:34:53 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej mardrömsvecka!!

Igårkväll blev det lugnt för min del. Drog hem till Stefan och fortsatte mitt illamående och min huvudvärk där. Lyckades dock somna till lite så jag mådde mycket bättre runt elva :) Följde med honom upp till sportbaren där det var rätt mycket folk faktiskt. Tog en cola och drog till donken runt halv två kanske och åt med Jonas.

Idag har vi haft gäster här hemma, för att fira min födelsedag som var i tisdags och min lillebror Rickard som fyller nio år imorgon. Hann ifs också med att träffa Ea och Sofia en stund idag på förmiddagen för att ta farväl av Ea som åker till Australien idag. Kommer sakna dig! Jag är grymt avundsjuk.

Jaja, ikväll blir det bara pluggapluggaplugga. Har så sjukligt mycket att göra. Har fem prov denna vecka, är inte det helt sjukt?!?! Fattar inte hur jag ska klara av det här... Fyyyyfan. Och anledningen till detta enorma antal är för att ett prov har jag missat förut när jag vart sjuk och ett är nationella (som man ska förbereda). Sjukt. Jag mår seriöst riktigt jävla dåligt över det här och jag förstår inte hur jag ska orka?! Jaja.



Galet hur mycket jag saknar er. Men snart kommer ni hem igen!!
2009-03-23 @ 11:42:22 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så här trött är jag nu..



...som på detta otroligt fula kort från dippan i söndags ;)
2009-03-21 @ 23:04:05 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Oj vilken lång dag! Jobbade från sju till fyra sen bar det hem där det va fullt hus. Så hela eftermiddagen/kvällen har det kollats på hockey, badats bastu och druckit öl, härligt värre! Vid nio drog hälften av folket in till byn och vi andra blev kvar hemma. Har kollat på "robinsson" och "jag vet vad du gjorde förra lördagen" som var ett mycket roligt program. Men nu är det dags att sova, är så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna. Imorgon blir det jobb hela dagen o på kvällen blir det antingen dippan eller hem till mamma o pappa som kommer imorgon :) ;)


Imorgon åker bästaste Ea till Australien med Tony. Är väldigt avundsjuka på dom och hoppas att dom får en toppenresa :)



Kommer sakna dig, eller rättare sagt; saknar dig!
2009-03-21 @ 22:58:46 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min tjugoårsmiddag.












Vart en jättetrevlig middag uppe på Alexandra igår! Det var jag och femton andra som var där. Efter middagen blev det Mp och där var det väll sådär? Hade kul från och till. Men det blev en lyckad kväll iaf! Blev kebab runt tretiden och efter det fick jag skjuts hem av Oscar, skönt.

Har precis lyckats ta mig upp ur sängen, har mått skitdåligt idag. Det gör jag ifs altid dagen efter, helt stört. Snart kommer mamma hem med mat från Franco´s :D Mmm va gott det ska bli. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Har inga planer än, men nått ska man väll iaf lyckas hitta på. Men det blir definitivt ingen alkohol! Nu ska jag hålla mig till min studentskiva som äger rum den första april på Göta källare.
2009-03-21 @ 17:18:20 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wallmans igår

Wallmans igår var bland det roligaste jag varit på. Dom som höll i det var riktigt duktiga. Dom showar och sjunger samtidigt som dom serverar. Men det roligaste var nog när dom "lekte" att dom hade ett tv program som hette "live från Wallmans" med en storbildstvs där inne. Plötsligt kommer han fram till vårat bord och säger att han hört att dom har två födelsedagsbarn här. Madde och Emma heter dom och jobbar för skistar. Så där blev vi intervjuvade inför ca 100 pers. Det var riktigt kul! Vid elva  var middagen slut och vi begav oss vidare till bygget. Var väldigt trött i slutet av kvällen, kanske för att vi hållt igång sen halv sex ;) Strax efter ett tog vi iaf taxi hem.











Idag har jag jobbat fyra timmar. Men det var bara jag och maria på jobbet så det var riktigt skönt. Sen åkte jag och rebacca på en liten biltur till Järpen för att besikta hennes bil, vilket gick bra!  Nu är det bara sängen som gäller, natti natti!
2009-03-18 @ 21:13:50 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min tjugoårsdag.

Hade en jättebra födelsedag igår. Åkte in till stan vid elvatiden med Stefan och shoppade upp min födelsedagspresent ;D Haha. Vid fyra åkte jag och Bibban till jakan och köpte kinamat och jag gjorde mitt första besök på systembolaget. Det gick bra men gud vad liten jag känner mig... sjukt att jag faktiskt får gå in och handla där lagligt nu! Efter maten kom pappa hit och vi fikade lite. Vid halv nio drog vi ut några st till Nike och åt Marängsviss och det blidde även lite vin. Trevligt :)

Just nu sitter jag och mummsar på min Årechocklad som jag fick hemskickat från Åre igår! För tillfället äter jag min abosluta favorit som är Blåbärstryffel doppad i vit chocklad, men det finaste var en tjock chokladkaka som det står ''Grattis Mickan 20 år /Madde'' på... Den kommer jag ju aldrig att äta upp!

Ska snart åka till jakan med min broder och sen ska jag försöka lura med mig honom en snabbis till Kista eller nått. Vill hitta nått som jag kan ha på mig i helgen då jag inte hittade nått igår...

2009-03-18 @ 13:59:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mickan 20

Idag fyller min bästa vän Mikaela 20 år. Stort grattis, hoppas dagen blir toppen :)














Idag har jag varit på bilverkstaden. Är något fel på bilen men han på verkstden var inte så hjälpsam men han tog mitt nummer iaf, och skulle återkomma när han visste vad det var för fel. Sen blev det shopping på byn, ett linne och örhängen till kvällen. Ska nämligen på WallamansDinner Show. Tre rättersmiddag men uppträdanden, ska bli grymt kul. Alla som varit där säger att det är riktigt bra. Det håller på mellan sju och elva. Sen bär det nog av till Bygget skulle jag gissa på :)
2009-03-17 @ 16:53:48 Permalink Madde Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sista dagen som tonåring.

Kom nyss hem från skolan, hade bara en lektion! Helgen har vart jättelugn och jag har inte gjort nått speciellt... Igår blidde det ifs en fika i stan med Nike och sen middag med Linda på donken. Imorgon fyller jag tjugo år, sjukt hur gammal man fakiskt börjar bli. Har studiedag imorgon också (mycket passande) så jag ska in till staden och shoppa med Stefan :) Sen på kvällen blir det lite fika, middag och sånt...

Ikväll ska Jonas bjuda mig på Kinamat också! Gott ska det bli :)
2009-03-16 @ 16:14:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dippan

Idag blir det ingen skidåkning inte! Idag ska jag inte röra mig från den här underbara soffan. Ja, det blev ganska hårt igår, men det var det värt, riktigt lyckad kväll!









Ikväll ska vi se den mycket omtalade filmen twilight. Den ska ju tydligen vara väldigt bra enligt mina vänner, vi får ju se vad jag tycker...
2009-03-16 @ 14:17:56 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen i korthet!

Igår kväll åkte jag, Elin och Tove hem till mina systrar och förfestade lite med vin och marängsviss. Sen blev det Wersens. blev tidig hemgång runt ett. Idag var det helt underart väder på förmiddagen men efter lunchen vände det helt. Så jag och Tove tog en shoppingrunda på byn. Blev lite kläder, mat och även andra besöket på systemet ;)

Nu ikväll har jag varit hemma hos Maria och Malin och ätit pizza, kollat letc dance och spelat nintendo. Jättetråkigt att dom åker hem på söndag, har verkligen varit kul att haft dom här :)

Kom precis hem och nu sitter jag och Clemme och kollar på film. Är helt själva hemma, det är inte vanligt. De flesta är ute och festar, en sitter på ett tåg på väg hem och en ligger på sjukhuset i Östersund, stackarn! Nu ska jag återgå till filmen, adjö!

2009-03-13 @ 23:15:39 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Today

Har varit en mycket bra dag i backen idag. Klockan ett ringade dom från hoppgrejen och sa att jag kunde få hoppa om jag var där om en timme. Hjälp tänkte jag men självklart skulle jag hoppa. Så Maria och jag åkte upp medan Kristoffer ställde sig på isen där jag skulle landa. Men efter ca 40 minuters väntan på rätt vind blev det inget. Bättre att ta det säkra före det osäkra sa dom. Och jag som va så sugen. Men det får bli imorgon eller nån annan dag, har fått med mig en vän som vill hoppa på tisdag, så vi får se hur det blir med det ;)

Vid fyra träffade jag Clemme och Thomas, så det blev lite åkning med dom och sedan afterski på fjällgården. Eftersom jag körde bil blev jag utan öl medan dom fick dricka ;)



Nu sitter jag i mitt rum laddad för kvällen. Jag, Tove och Elin ska till Tottebo ikväll. Tar en taxi om nån timme tror jag :)

2009-03-12 @ 20:34:32 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag kväll.

Kom hem från skolan vid tolv tiden idag. Fick ett ryck och storstädade hela mitt rum idag när jag kom hem! Så nu är det fint :) Har precis ätit middag och vid åtta ska jag och Linda hem till Nike och kolla på film, niiiice :D Precis vad jag känner för just nu faktiskt, en bra film, godis & trevligt sällskap! I helgen blir det förmodligen bara lugnt, har en hel del plugg som jag måste få gjort & så...
2009-03-12 @ 18:33:21 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bättre!

Livet börjar kännas lite ljusare nu.. förutom vädret dåra. Jag är snart tjugo, får snart en vecka med sol & bad, Viktoria och Madeleine kommer snart hem och sen är det dags för studenten! Det kommer att bli en bra vår! Det kan helt enkelt inte bli annat när två av mina absolut bästa vänner kommer hem igen. Shit vad jag saknar er....

2009-03-11 @ 22:52:14 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


20 års present

Var precis över hos Malin och fick min försenade 20 års present från henne och Maria. Och det var inte vilken present som helst utan tandemskärmflygning från åreskutan. Jag ska alltså slänga mig ut från åreskutan och segla ner hela vägen ner till sjön. Gud vad läskigt med det är nog en riktig upplevelse. Så om det blir fint väder imorgon är jag tydligen redan inbokad på det. =)


2009-03-11 @ 22:33:43 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besatt eller nått?

På riktigt, jag är kär. Filmen är underbar & böckerna är nästan bättre! Började att läsa bok nr två igår som heter När jag hör din röst och idag blev jag klar med den. Bok nr tre ligger här bredvid mig men jag får verkligen inte röra den, inte förens den tredje april för att vara exakt. Vill spara den tills jag åker till Lanzarote... men gud vad jag är sugen nu!!

Idag har jag vart ledig, alla ekonomilärare var iväg på nån grej. Men duktiga jag och Sebbe pallrade oss ner till skolan ändå & skrev på två grupparbeten :) Vi blev nästan helt klara så det är jätteskönt nu. Om en vecka, eller ja nu är ju klockan efter tolv så om sex dagar fyller jag tjugo år, rätt tufft. Gammal man börjar bli... Och på tal om tjugo och gammal så är Josefina det nu, klockan är efter tolv och det är den 11 mars. Grattis gumman!!

Nej nu ska jag sussa, känner hur huvudvärken börjar komma smygande. Suck.

2009-03-11 @ 00:09:11 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


I love Dippan

Äntligen är dagen över. Det har varit lite överdrivet mycket idag med tanke på hur jag har mått. Sov tre timmar inatt, jobbade tills min chef sa till mig att gå hem och sova (efter att jag berättade att jag kom hem halv fyra inatt) Så jag fick iaf sluta tolv istället för tre. Men istället för att ta hennes goda råd åkte jag in och mötte min kära syster och hennes vänner för att åka bräda i fyra långa timmar. Sen blev det middag med tove på subway för att åka hem, duscha, och sedan åka tillbaks till byn till Malin. Där jag varit hela kvällen. Men nu ligger jag i sängen och ska äntligen få sova :) Jättekul att ha systrarna på besök iaf :)

Lite bilder från igår:


förfest


vi på dippan


oss


tove o jag <3

Juste, när Tove och jag kom inramlades vid halv fyra luktade det bränt i hela huset, riktigt mycket. Yes, Clemme hade varit i farten igen med sina ägg ;) Han hade kokat ägg och somnat så ägget hade exploderat. Tur att vi kom hem och räddade huset.

2009-03-09 @ 23:14:44 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ohej!

Gick hyfsat bra på jobbet idag förutom att en tant från danderyd var sjukt dryg. Hon hade ringt och skält ut receptionen så att en tjej börjat gråta. Yes, eftersom jag var ensam att jobba kväll fick jag åka upp och ta hand om henne. Men som tur var fick jag hjälp av Andreas. Hon var iaf väldigt sur på oss men efter en halv timmes bråk knäckte hon iaf ur sig "vad skönt att dom skickade upp två så vettiga personer" Jaha, vad trevligt tänkte vi som skrattat bakom hennes rygg hela besöket.

Iaf, för ca 40 minuter sen kom Clemme hem och lyckades tagga till Tove o mig i vår lugna kväll så nu jävlar! Ska snart ner till Ripan på förfest, sen blir det dippan. Och jag är taggad som aldrig förr.... ;)

2009-03-08 @ 21:23:51 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag.

Godmorgon! Blev en rätt trevlig och lugn kväll igår uppe i centrum, ganska mycket folk var det också. Delade en taxi hem med Daniel vid tretiden...

Idag ska jag bara tokplugga! Har Psykologi B prov imorgon och jag har inte ens börjat än. Har bestämt att jag ska plugga tillsamans med Jonas också :) Blir mycket roligare om man är två. Nu har jag också fixat twilight filmen + de två böckerna som kommer efter i serien... Gud jag vill bara se filmen och sen läsaläsaläsa! Får väll kanske kolla filmen inatt och börja läsa imorgon eller nått :D Åååååh!

- Om nio dagar fyller jag tjugo år, om tjugofyra dagar äger våran studentskiva rum på Göta källare och om fyrtiotre dagar kommer min älskade Viktoria hem igen! Galet vad tiden går fort....
2009-03-08 @ 14:16:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sne, Sne, Sne :D

Heeeeeeeeeeeeeeeej bloggen! :D
Kom på att jag inte skrivit här på länge så tänkte uppdatera er lite!

japp, livet e som vanligt här... men nu har det snöat massor!! hade puder till midjan idag! inte helt fel, men sen åkte vi in i dimman, på riktigt. Såg inte ett skit. Men har inte sett så mycket på hela veckan, har bara varit dimma och snöat.
2009-03-07 @ 18:43:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Vaknade halv nio imorse och var super pigg. Gick upp och åt frukost och skulle sedan gå ner och sola med Elin. Men dom var fortfarande trasiga så vi fick hitta på nått annat. Det blev bilen till ica för att köpa bakgrejer till blåbärspaj samt ingredienser till mangoshake och så passade vi även på att hyra Patrik 1,5. Så hela morgonen/förmiddagen har vi bara tagit det lungt med film och blåbärspaj, mysigt värre. Idag ska jag jobba kväll. Tre till halv nio, ganska skön tid faktiskt. Så nu ska jag byta om så att jag inte kommer försent till jobbet. Bye!

2009-03-07 @ 14:28:10 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kungsängen för en kväll skulle inte sitta fel..

Jaha då var man helt själv i huset då. Liftvärdarna är på personalfest, skidlärarna är på after ski och ska sen ut och emma och vickan är hemma i Udevalla. Gud vad det är synd om mig. Det är i såna här stunder man önskar att man kunde tolla hem sig själv över en kväll, men tråkigt nog går inte det. Jaja, så farligt är det inte, rätt skönt att vara själv hemma för en gång skull. Ska bara ligga framför Tvn hela kvällen :)

Annars har dagen varit lugn. Jobbade till halv tolv och åkte sedan in till HC och tränade. Har också färgat mina ögonbryn idag, blev riktigt nöjd!

Nästa vecka kommer mina kära systrar upp, ska bli skoj. Och jag är ledig ons, tor och fre så det är nice!



jag saknar er!
2009-03-06 @ 18:45:33 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


<3


2009-03-05 @ 22:05:57 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag.

Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Blev en rätt kort dag för min del då jag först försov mig den första lektionen och sen när det var fritt arbete åkte jag till Löwnströmska med mor min... Sen var jag tillbaks i skolan vid tvåtiden för att ha ett litet Uf-möte med Maria!

Igår blev det bowling i jakan med Linda, Nike & Oscar. Jag har fan aldrig vart så dålig som jag var igår så det var ju mindre kul. Efter det åkte vi hem till Nike & kollade på hälsoresan. Kom hem rätt sent så det var nog därför jag lyckades försova mig imorse... Nu ska jag ta & plugga lite så att jag får lite gjort! Bye
2009-03-05 @ 15:59:37 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min 20 års dag!

Dagen började med att mina underbara sambosar kom och sjöng för mig med en tårta som dom bakat :)


Madde 20 står det på ;)

Sen var Tove och jag ute i det unerbara vädret och åkte bräda. Gick även upp på den absoluta toppen i Åre.



På eftermiddagen blev det systemet, haha kände mig helt vilsen där inne och av någon anledning var jag jätte nervös. Men det gick bra iaf. Sen åkte vi och handlande mat till kvällen samt hämtade två tårtor som mamma bestält.

På kvällen blev det middag och champange.



       

Efter middagen blev det förfest på lilla Blåkulla för att sedan åka i mot Bygget. Var riktigt roligt där inne. Jag och Tove gick därifrån strax efter att dom stängt vid två för att virra omkrig på byn i två timmar (vet inte riktigt vad vi höll på med;)) Men vid fyra tog vi iaf taxi hem.



  

Blev en jätte lyckad 20 årsdag. Det enda som saknades var alla kompisar där hemma.
2009-03-04 @ 22:04:12 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten snaaaart

Har vart en lång skoldag idag och jag är helt slut, men det kändes iaf som om att aktieprovet gick hyffsat bra! Mössan och kläderna var jättefina och nu börjar man verkligen känna att det närmar sig :D Ååh så skönt det ska bli. Just nu finns det tre saker jag vill här i livet och det är:

- att ta studenten
- ha hem vicky
- och även få hem madeline!!!

 menmen... man kan ju inte få allt ;D
2009-03-03 @ 22:38:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Madde!

Idag fyller Madde 20 år, grattis älskling. Saknar dig...

Fick nyss höra att vi ska få våra studentmössor idag :D Jippiii! Nått kul iaf. Hoppas den paaassar! Nu är det dags för skola! Puss









<3
2009-03-03 @ 09:32:00 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sista timmen som tonåring..

Då var det dags att fylla 20 då. Tiden går så otroligt snabbt just nu. Vill bara stanna den ett tag och sätta mig ner och tänka på alla beslut som måste tas. Om ca en månad ska man välja skola till nästa år. Ska man bo kvar i Stockholm eller flytta? Och vad ska man läsa?

Sen vill jag heller inte att tiden i Åre ska vara slut snart. Trivs verkligen här uppe i vårt lilla hus. Man blir så fri på nått sätt och kan göra lite som man vill. Har också träffat så många underbara personer som man verkligen kommit nära. Kommer att bli jättetråkigt att skiljas från alla dom. Så nu gäller det att ta vara på tiden som är kvar..

Oj vad seriöst det blev. Men det blir ju så ju äldre man blir. Nu måste man bestämma sig vad man verkligen vill göra...



Nog om det, Imorgon fyller jag 20. Och dagens planer är följande. Jag och Tove ska ta bilen in till byn på morgonen för att åka lite bräda. Sen blir det shopping på byn, jag ska hämta två tårtor på bageriet som mamma beställt samt göra mitt livs första besök på systembolaget, läskigt! Sen bär det hem där jag ska laga middag till alla på både lilla och stora blåkulla :) Sen blir det middag + förfest för att sedan bege oss till Bygget och fortsätta festen där. Hoppas på en toppen dag och det tror jag att det kommer bli..
2009-03-02 @ 22:52:44 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bitter

Galet mycket plugg, börjar känna mig krasslig och Madde kommer nog inte hem längre. Kan det bli bättre?

men men... inget man kan göra... nu är det iaf bara 49 dagar kvar tills Vicky kommer hem igen och gud vad jag längtar!
2009-03-02 @ 18:53:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Australien?

För någon timme sedan ringde min kära vän Sofia, eller egentligen var det faktiskt jag som ringde, så detta är alltså mitt fel, jaja, spela roll! Hon sa iaf att hon antagligen skulle åka ner till Australien och möta upp Ea när Tony åker hem. Och då är frågan "varför ska jag inte följa med?" Och det finns faktiskt inte så många svar på den frågan. Hursomhelst vore det helt sjukt kul. Åka ner och bara njuta av livet, kanske hitta nått jobb och bara vara där tills pengarna tar slut.
Usch, det här är verkligen inget lätt beslut att ta. Tror nog bara att det handla om att våga bestämma sig sen är det ju bara att åka. Det jobbigaste är ju att jag bara skulle hinna vara hemma någon dag när jag kommer hem från Åre. Och då har jag ju redan varit borta ca ett halv år, kanske skönt att vara hemma ett tag då? Det gäller att väga för och nackdelar mot varandra. Så nu kommer det inte bli lätt att sova i natt...


2009-03-01 @ 22:14:12 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förstörd.

Ja, så har man nu fått uppleva den värsta dagen i ens liv, typ... Hade en hemsk bakfylla eller nått igår + att jag fick feber mot kvällen. Har äntligen fått i mig lite mat och nu mår jag betydligt bättre än igår! Ska snart ta ett låångt bad och sen kommer Linda och hämtar upp mig, blir nog en fika någonsanns skulle jag tro. Imorgon börjar skolan igen, blää.. Har inte fått nått plugg gjort heller så det är väll bara att sätta igång med det ikväll. Alltid dagen innan :/
2009-03-01 @ 13:26:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91