top3 -

På tåget tillbaks till Åre

Har precis ätit upp min gooda sushi och för första gången på dagen börjar jag känna mig levande. Mådde förvånadsvärt dåligt imorse men nu börjar det bli bättre. Sitter iaf på tåget på väg tillbaks till Åre. Det är lite blandade känslor faktiskt. Skulle gära stannat några dagar till för tiden gick på tok för fort. Kändes som att jag inte hann med allt jag ville där hemma. Men det känns också kul att åka tillbaks till alla uppe i Åre :)

Igår hade jag först middag med familjen. Sen vid halv tio tiden kom ett sms från Ea "din drink är klar nu" Så då gick jag över till Tony. Sen blev det sportbaren en snabbis och efter det alexandra. Skönt att allt löste sig också, var lite dramatiskt där ett tag med tanke på att Mickan och jag beter oss som att vi är gifta, då är det lätt att det ibland blir lite tjaft, haha. Men nu är allt super igen <3




Bjöds på shottar i baren ;)

Nu ska jag försöka sova lite. Är inte framme förrän nio ikväll och då kommer Vickan och Emma och hämtar mig på stationen ;)

godnatt.
2009-01-31 @ 16:46:51 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saturday.

Kvällen igår vart faktist riktigt trevlig och jag kom i säng vid fyra tiden. Vaknade upp tio imorse och var faktist hyffsat pigg. Drog då upp till Linda för att leka lite med henne. Madde kom förbi och sa hejdå också :/ Triiist. Hon var hemma alldeles för kort tid! Men men, ska ju upp till Åre om tre veckor så det är ju inte speciellt långt kvar tills vi ses igen.

Igår började vi iaf hemma hos Chopler där det var lite folk. Trevligt! Sen drog jag upp till sportis en stund och efter det fick det bli Alexandra.

Jahapp, nu sitter jag bara här i sängen och tråkar framför datan. Får se vad jag ska göra, men det lutar mot en tupplur. Verkar som om att det är mycket folk som ska ut ikväll och jag är faktist lite småsugen måste jag erkänna. Men jag får se, tror nog att det blir en lugn kväll. Ska hem till Jessica i stäket klockan sex och äta middag, ska bli trevligt :) Men dit tar jag iaf bilen!

Imorgon är planerna: shopping med Linda i Kista, niiice :D och sen lite plugga...
2009-01-31 @ 14:32:18 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och så var det lördag

Jag saknar dig redan Madeleine <3 Jättekul kväll ikväll!!
2009-01-31 @ 04:04:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Tjo!
Igår fick det bli plugg & sen kom D hit. Nu har jag precis ätit upp ännu en sallad från Franco´s. Konstigt att jag aldrig tröttnar? Personalen där vet exakt vad jag ska ha i min sallad & vad som ska plockas bort, haha. Pinsamt! På lunchen idag drog jag och Madde till donken och åt.

Jag är jättetrött, men har redan sovit en stund. Så nu får jag ta och piggna till lite snart tycker jag! Ikväll ska vi nog hem till Chopler & föra och sen efter det blir det centrum! Får se om man kanske drar till Mp eller nått efter...

Idag fyller Jessica & Chabo 20 år, Grattis tejjjer!! Så imorgon ska vi hem till Jessica för att fira henne :)
Bye.
2009-01-30 @ 18:05:14 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solen lyser och fåglarna kvittrar....eller?

Idag var nog den bästa dagen på detta år. Vi hajkade i typ 30 min för att komma till ett schyst offpiståk. Och det var SCHYST! Går inte riktigt att beskriva det med ett ord, men ska försöka: ORGASM! Sen under eftermiddagen byggde vi vårt egna hopp och landade i lössnö, jag kan ju tala om att jag hade snö överallt efter det. Drog till Tango på afterski, men drack inget eftersom vi har inlett en nykterhetsvecka här!

Är lite avundsjuk på Madde faktiskt, som bara kan dra hem sådär och sen tillbaka. Skulle inte vara helt fel faktiskt. Men jag har det grymt här med! Börjar dock tröttna på mina kläder och längta efter en stor säng! För tillfället ligger jag i den mest ostabila våningssäng som existerar! Så fort Jenny (som ligger under mig) rör på stortån vibrerar hela sängen. Men man vänjer sig!

Ha det!
xoxo
Solig hälsningar från valleballe!
2009-01-29 @ 22:08:35 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uf mässa & utgång!

Hemma efter en ganska tragisk, men rolig skoldag. Haha :D Ufmässan ägde ju rum idag i Ubg och vi har precis insett att våra kebeepers suger! De piper verkligen för minsta lilla ljud... Så nu ska vi väll försöka reklamera dem och så. Får se hur vi löser detta! Vi vågade lixom inte sälja produkterna till lärare och bankfolket. Men Ea & Madde var iaf på besök i min skola idag & de följde även med till Fanco´s där vi hade företagslunch :D

Igår drog jag till jakan efter skolan med Madde, Ea & Linda. Vi åt middag på någon resturang & jag åt någon jättegod pasta. Efteråt drog de andra till Alex & jag drog hem... D kom runt kl åtta & vi somnade ganska tidigt eftersom att båda skulle upp tidigt idag. Eller juste, flickorna kom ju förbi och kidnappade mej en snabbis innan jag somnade, haha. NÖRDAR NI ÄR!!

Nu ska jag iaf ta en tupplur innan jag ska äta middag & börja göra mig iordning. Ikväll blir det utgång med Madde & Ea. Det är dock oklart om vart vi ska men någonstanns i stan blir det iaf! Ska hem till Maddes syster Malin innan också i Sumpan & dricka lite vin :) Tror även att Linda skulle komma förbi dit en sväng!!

Godnatt.

2009-01-28 @ 15:54:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Back in Kingsfield

Vaknade mitt i natten och var jätte rädd och undrade vart jag bafann mig ;) Känns hel skumt att vara tillbaks i Kugsängen, men jag vet inte riktigt varför. Men självklart är det jättekul och jag ska verkligen ta vara på dagarna så mycket jag kan. Mina kära vänner verkar ha planerat hela veckan för mig så det behöver jag ju inte tänka på iaf ;) Härligt!
Idag blir det lunch på alex (haha, det var ett tag se man var där) med mamma, mormor och morfar. Sedan hade jag tänkt att umgås med mina vänner hela kvällen, får se vad vi hittar på. Nu ska jag hoppa in i duschen ;)

2009-01-27 @ 10:49:20 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag :)

Godmorgon!
Igår efter skolan åkte jag hem till Farmor & Pappa för att äta middag. Efter det åkte jag och min far till jakan och shoppade lite. När jag kom hem kom Linda och hämtade upp mig och hon körde riktigt bra måste jag säga! Det blidde en fika på donken och sen åkte vi hem till Madeleine och snackade lite :D Nice!

Ska ner till skolan vid elva fast jag egentligen börjar klockan ett idag. Vi ska fixa med vår affisch till Uf mässan på onsdag och lite sånt. Efter skolan tänkte jag dra direkt hem till Madde och leka lite med henne :) Får se om kanske D kommer förbi ikväll  också eller nått.

Nu blir det duscha.
2009-01-27 @ 09:51:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis gumman!!

Grattis till körkortet älskling :D Så himla glad för din skull... <3

2009-01-26 @ 11:00:34 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idag kommer Madde hem :D

Idag kommer Madeleine heeeem :D Wohooo! Får dock inte träffa henne förens imorgon :/ Menmen! Skönt att veta att hon är på hemmaplan iaf.

Börjar inte skolan förens kvart i tre idag och gick upp vid åttatiden... jag har blivit förstörd? Haha. Men det är väll ganska bra, hinner ju plugga lite innan skolan nu.

2009-01-26 @ 09:16:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagkväll

Tiden går verkligen snabbt här uppe, nu har snart halv säsongen gått och om två veckor flyttar två till in i huset. Känns lite sådär halvkul. Tycker att det fungerar så bra nu och skulle hellre vilja ha det som det är. Men men, nu ska jag inte var negativ, man vet ju aldrig hur det blir ;) Kanske blir det bara bättre?

Ikväll är det lite oklart om vad som händer. Några ska ut och några ska kolla film. Men det blir nog antagligen film för min del. Jobbar imorgon och sen ska jag sitta på ett tåg i sju timma, så det vore lite kul att vara lite pigg då. Sen måste jag ju också vara utvilad när jag nu ska hem till Kungsängen. Måste ju hinna med så mycket som möjligt på de dagarna. Känns verkligen jätte konstigt att jag ska åka hem, lite overkligt på nått sätt.




me and rebecca ;)
 
2009-01-25 @ 19:35:05 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sön

Gårkvällen var mycket mysig men ''clownfilmen'' vi såg var lite småskum måste jag säga, haha. När han hade dragit imorse bar det av till Jakan för att shoppa lite och sedan fick det bli Franco´s med Junk & Jonas som inte mådde speciellt bra :D

Lite senare ska jag nog träffa Linda, plugga & sen så kanske det var snack om nå bio, men jag tror dock inte att det blir av?
Imorgon kommer min Madeleine hem, woho. Jag är glad.
Hej då.
2009-01-25 @ 16:07:06 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyklippt.

Nyss hemkommen från frisören. Blev faktist en ganska stor förändring efter slingorna & jag tror att jag gillar det! Innan jag drog till frisören fick det bli en snabb pizza uppe i cenrum med Ea.

Kvällen igår var kul, men inge wow direkt. Men trevligt var det iaf! Vi började hemma hos Jonas och därefter blev det Alexandra & Gc. Efter en lååång stunds funderande drog vi tillslut till Bro då Bibban kunde köra oss. Det hela slutade med att jag och Ea drog hem till John med han och Grane. Blev lite vin och en massa snack, trevligt. Sen vid fyratiden kom Bibban och hämtade oss igen, skönt!

Nu ska jag bara ta det lugnt och göra ingenting. Blir middag på donken ikväll också, haha. Sebban ska övningsköra dit... Sen ikväll blir det filmkväll med D i think.

Det kommer bilder från kvällen lite senare.
2009-01-24 @ 14:57:48 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Härliga fredag

Klev inte upp ur sängen förens vid halv ett idag och det var hur skönt som helst! Nu känner jag mig riktigt utvilad :) Blev en kortkort ''prommis'' imorse efter frukosten och sen dess har jag bara legat i soffan och degat. Är hemma och är barnvakt åt min lillebror Rickard, men det är inte speciellt kul längre när han börjar bli äldre, han sitter ju bara och spelar tvspel...

Resten av familjen kommer hem med mat från Franco´s sen vilket ska bli grymt gott :D Får se om vi ska börja hemma hos någon ikväll eller om vi drar direkt upp till centrum. Är iaf jättetaggad & hoppas på att det kommer bli en bra kväll!
2009-01-23 @ 15:40:23 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Full rulle

När klockan ringde tio över sex imorse var jag helt slut. Men dagen gick snabbare än vad jag trodde. Jobbdagen avslutades med personalmöte utomhus samtidigt som vi satt och gillade, jätte mysigt! När jag kom hem blev det middag och sedan ut i backen för kvällsskidåkning. Sen vid åtta hade skidlärarna en uppvisningsshow med fryverkerier och allt, den var riktigt bra. Sen blev det filmkväll här på Blåkulla och nu är det dags att sova.:) Slutar tolv imorgon så det är hur skönt som helst. Får se vad det blir av dagen imorgon.

Endast fyra dagar kvar tills det bär hem till Kungsängen. Det är ganska konstigt att när man väl bestämmer att man ska åka hem så får man verkligen hemlängtan. Men det var ju trotsallt två månader sen jag var hemma sist. Det är en väldigt lång tid.. Får ta och boka tågbiljett imorgon för nu ska jag sova.




2009-01-22 @ 22:59:29 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helg för min del då

Woho, torsdagens skoldag är äntligen avklarad och nu har jag fått helg. Har ju studiedag imorgon! Galet skönt. Avstämningen med Maria gick finfint och idag fick det bli lunch på Tibblepizzeria med Sussie, Oliver, Jonas & Ted :) Det blidde en kebabtallrik.

Nu tänkte jag ta en tupplur innan middagen & sen ska jag träffa Ea & efter det ska jag träffa Linda! Får se vad vi ska hitta på... Sen inatt kommer D efter jobbet så idag måste jag hålla mig vaken länge igen. Men de ska nog gå bra! Har även funnit en ny kärlek: Joshua Radin. Grymt bra musik!

Nu ska jag bara njuta av att slippa plugga i ett par dagar och sova lääänge!
Imorgon, fredag, blir det lite smått party med en hel del folk uppe på Alexandra och det ska bli jättekul. Inte många dagar kvar tills Madde kommer hem nu heller... För tillfället känner jag mig mycket lycklig.
2009-01-22 @ 15:07:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och snart kommer Madde hem :D

Idag har jag vart dålig! Försov mig de två första lektionerna och jag hade tre. Efter att ha stressat mig ner till den sista får jag självklart reda på att det är fritt arbete och då blev man ju glad, usch. Fick bli lunch på donken med Jonas och Teddan ist :) Ted har blivit bilägare nu också, grattis. Haha. En fin jävla bil som han köpte för 500 kr!! Skitunge asså... :D Hann träffa en nervös Linda en liten stund också!

Madde ringde mig imorse och hade lite smått ångest för gårdagen, haha. Idiot... men hon lyckades iaf avslöja att hon kommer hem på måndag. Ska bli så underbart hääärligt att få se henne på hemmaplan igen :) Och hon stannar ända tills på lördagen! Nicenice....

Jaja, nu ska jag ta ett bad och sen blir det lite plugg!


2009-01-21 @ 17:09:52 Permalink Mickan Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bygget

Blev lite hårt igår måste jag säga, men det var rikitgt kul. Blev lite förfest på brunkulla och sedan blev det bygget :) Kvällen är lite suddig men vad gör det? ;) Kim och hans kompisar var också på bygget vilket var kul.





   



   




På måndag kommer jag hem till Kungsängen. Ska verkligen blir kul at komma hem lite. Var meningen att jag inte skulla säga nått men idag sprack den planen när jag pratade med Mickan i telefon ;)
2009-01-21 @ 15:46:14 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdagkväll.

Måste tyvärr erkänna att jag är lite smått avundsjuk på mina två kära vänner Madeleine & Viktoria. Dom är jämt ute & festar och väldigt ofta får man ett samtal som handlar om hur kul dom har det & att de inte vill komma hem igen. Det känns ju inge vidare skoj att höra för mig, men för dem är det självklart jättekul. Blä. Jag vill att ni ska komma hem nu. Jag saknar er. Madde säger att hon ska komma hem & hälsa på om en månad, jag tycker dock att det är alldeles för lång tid kvar till dess.

Försökte mig på Redovisningen & beskattningen nyss, men jag fattade verkligen ingenting. Måste få hjälp av Maria imorgon i skolan... Ikväll har jag iaf hunnit vara på donken två gånger. Bra jobbat! Tog faktist en fika med Stefan där, galet länge sen man träffade honom. Mycket trevligt faktiskt! Snart slutar D jobba och då kommer han hit :) Nu ska jag nog kolla på lite vänner så att jag håller mig vaken.






2009-01-20 @ 23:38:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Taggad..

Mot bygget och Linda Bengtzing (?) :D


2009-01-20 @ 20:02:07 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


090120

Usch, jag är helt slut. Lång skoldag idag, eller okej kanske inte... Jag börjad klockan ett och slutade klockan fyra. Men fyra är sent! Funderar på att ta en pn nu innan jag sätter igång med plugget, känns som att det behövs.

Idag fick jag också reda på att nästa vecka, på onsdagen, ska alla Uf-företag ha utställning i Ubg. Spännande, spännande! Vi har ju inte ens börjat sälja nått än, haha.

Får se om det blir någon promenad eller nått ikväll också?! Bye.
2009-01-20 @ 16:46:25 Permalink Mickan Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det är måndag

Igår var det tänkt att vi skulle till Dippan. Men efter förfesten här hemma hoppade ca hälften av folket av, så jag besämde mig också för att stanna hemma. Ganska skönt faktiskt, var trotsallt väldigt trött! Så idag mådde jag bara bra. Det blev skidåkning inne i Åre, men vi la av strax innan lunch pga vädret och underlaget i backarna. Istället blev det kebab och en massa shopping. Tre koftor, tre linnen och ett par byxor för endast 600 kr på JC.

Nu har vi precis kollar klarat på Snowroller för fjärde gången på en vecka. Men den filmen passar ju så bra här uppe i Åre, dock börjar den bli lite långtråkig. 

Sen pratade jag med Kim igår också, han är tydligen här med skolan tills på torsdag. Så det ska bli kul att träffa han, var ju ett bra tag sen sist.

Ne, nu ska jag byta av Elin i solariumet ;) bye.

2009-01-19 @ 19:24:35 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag.

Gick upp klockan nio imorse för att plugga. Det gick bra. Var så trött igår så jag sköt upp det tills imorse, men Maria verkade nöjd iaf! Hade endast en lektion som var psykologi B, nice. När jag kom hem från skolan hade mamma vart och shoppat några trojjor till mig, var lite kul :) Jättefina allihopa.

Snart ska jag hämta Ea och hitta på något med henne. Sen efter det ska jag bara plugga och ta det lugnt... börjar inte förens klockan ett imorgon :D
2009-01-19 @ 18:17:56 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slappsöndag.

Idag har jag inte fått särskilt mycket vettigt gjort. Har vart ute och åkt runt med Linda lite överallt, blev middag på Franco´s och lite dans fick det också bli ;D

Skola imorgon. Sämst. Börjar däremot väldigt sent, ska inte vara där förens kl 14.00.
Nu: plugga lite redovisning & beskattning.
2009-01-18 @ 22:13:43 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Det var faktist mycket trevligt hemma hos kusinerna igår, länge sen man träffade alla! Drog dock hem redan vid åtta och kollade på film. Vi såg Arn 2 och det var typ tredje gången jag såg den, men det var mysigt iaf :) Och just det, jag gjorde en hemsk upptäckt igår. Mina småkusiner John & Vincent har växt om mig :/ Sjukt! Så nu är man typ minst av alla kusinerna trots att jag är äldst. Ja, om man inte räknar med Rickard såklart...

Nu ska jag snart hämta upp Linda hemma hos henne. Vet ej vad vi ska göra riktigt? Men det löser sig nog. Efter det blir det en massa plugg!
2009-01-18 @ 14:07:07 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Miss you




2009-01-17 @ 23:29:49 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nike sen Mp!

Kvällen igår vart faktist riktigt trevlig! Den började hemma hos Nike ute i Håbo Tibble med Let´s dance, vin och en massa lekar. Det var iaf jag, Linda, Ea, Oscar & Nike som var där... Jag tror att klockan var runt tolv eller nått när vi fick skjuts till Mp i jakan och där stannade vi tills dem stängde. Fick skjuts hem av SilMicke efteråt, haha :D

Idag mår jag rätt bra faktist, tog det rätt lugnt igår så de är skönt. Vid halvsex idag ska jag hem till mina kusiner och äta bufé, min morbror fyllde nämligen år tidigare i veckan... ska bli trevligt! Sen ikv blir det nog filmkväll här hemma :)
2009-01-17 @ 12:42:09 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


2009

Haha. Jag säger bara: ÅR 2009 ääääär sjukt bra hittills, och annorlunda? Byebe!!
2009-01-17 @ 03:48:00 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysaften hos Sanne!

Nu sidder jeg hjemme hos en dansk pige ;) de e nice, vi ska kolla på snowrollers :D

Hær hæner det alltid massa saker. I går var det en stor fest dær man gick runt till massa lægenheter och fick dricka i varje. Vi var typ 60 pers och det var typ 15 lægenheter. Næstan alla hade tema och eftersom vi var de enda svenskarna så var vårt tema ganska givet: SVERIGE! Vi hade en flagga på væggen och så hade vi gjort as äckliga drickor som vi laggt upp som svenska flaggan, sen sjong vi svenska sånger! Ja, jag blev pissefull så jag gick hem vid 2 typ. Då fick jag en kram av Jenny som tyckte att jag var så ansvarsfull nær jag gick hem på grund av det! Men det var en mycket rolig kvæll trots att man fick mycket att dricka.

I morgon ska vi nog ut och stå på ski, hoppas det e fint væder då! :) ha det
2009-01-16 @ 21:30:52 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis Jonas 19 år! <3



Shulululu!

Idag fyller en av mina bästa vänner 19 år. Han har blivit så stor nu... Lika stor som mig faktist och det är ballt!

Har vart en lååång dag i skolan idag. Började klockan tio och slutade vid typ halv fyra. Men jag fick iaf skjuts hem av Ted efter skolan så det var jätteskönt, tack!! Mår inte direkt superbra, är väldigt hostig och känner mig helt slut, menmen, det är bara att bita ihop...

... för ikväll blir det lite partaj! Har planerat med lite folk från Bro att vi ska festa me dem och det skulle inte förvåna mig om vi drar upp till centrum eller nått sånt :) Ska iaf börja kvällen med Ea och Linda men jag vet inte riktigt vart än, men fördmoligen så blir det hemma hos nån av dem iaf. Hoppas på en kul kväll! :D
2009-01-16 @ 16:41:41 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Kvällen igår blev minst sagt lyckad. Middag, allsång och paketöppning blev det. Vi drog dit så vi var där vid halv nio och sen satt vi och väntade in alla och klockan hann nog bli strax innan tio när middagen serverades. Sen var det så att alla skulle ha med sig en julklapp för ca 30 kr och skriva ett rim på. Så en efter en fick ställa sig upp, läsa rimmet och öppna pressenten. Det roliga är att vi är ca 50 pers där och det finns endast ett rim som är på engelska. Gissa vem som får det? Ja men självklart är det jag. Och inte nog me det. Nån idiot i nått hörn hörde inte när jag läste, så jag fick läsa det två gånger. Ja men absolut, inga problem. Usch, jaja tur att ma hade lite alkohol i sig annars hade det nog inte gått.









Idag har jag, Rebecca och Vickan vart inne i byn hela dagen och shoppat lite. Och ikväll blir det tacoskväll hos grannarna :)

2009-01-16 @ 16:02:15 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julgransplundringsfest nästa

Var lite sådär halvseg dag på jobbet idag, men nu är det över. Just nu sitter vi i Blåkulla och gör oss beredda inför middagen ikväll på Tyrolen. Och jag är ledig imorgon också, då det är hur bra som helst :)

Har funderat mycket på att åka hem och hälsa på där hemma någon gång. Men det verkar vara svårare sagt än gjort. Så nu är den nya planen att åka hem när jag fyller 20. Fast det vore ju kul att fira det här uppe också, men det lockar nästan mer att fira det med kompisarna där hemma. Så vi får se hur det blir med den saken.

Nu ska vi vidare till Tyrolen ;)

2009-01-15 @ 20:16:56 Permalink Madde Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skitplugg.

Kom precis hem från school. Eller efter våra två lektioner drog vårt uf-företag upp till banken för att berätta om våran affärslpan... Åh. Jag är så äckligt trött på skolan just nu, vill ju bara ta studenten!! En termin kvar dock, så det är väll bara att försöka hålla ut.

Om en liten stund ska jag träffa Linda & ikväll ska jag nog käka middag ute med Jonas eftersom att han fyller år imorgon och ingen av oss har tid i helgen. Blir nog Kinamat :D Efter det blir det tyvärr råplugg! Ska sitta och plugga redovisning & beskattning typ hela kvällen och natten, woho :'( Får stanna och köpa chips & cola på vägen hem eller nått!
2009-01-15 @ 15:03:40 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


I feel good

Idag mår jag mycket bättre, skönt som fasen! Har precis gjort iordning en kycklingsallad som jag tänkt äta nu då jag inte fick i mig speciellt mycket igår. Sova hela natten kunde jag också så det var jätteskönt :) Det enda som inte är så bra än är halsen, men det kommer väll antar jag. Snart ska jag börja storstäda mitt rum och packa upp allt från Idre som jag vart lite slö med... Ikväll blir det nog filmkväll hos mig :)

Tänkte också tycka synd om Linda här i bloggen då hon kuggade sin uppkörning imorse, tråkigt :( Men du tar det nästa gång gumman!!


2009-01-14 @ 12:55:36 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Och så de sista bilderna från resan:)












2009-01-13 @ 23:52:27 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mer bilder från Idre...















2009-01-13 @ 23:24:54 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


En del av bilderna från Idre!











2009-01-13 @ 22:38:50 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Blev en lång dag i backen idag med lunch på Olympia. Hann träffa på Eva också, jättekul även fast det bara blev en kort stund.






Ikväll är det bygget som gäller :)

2009-01-13 @ 18:05:02 Permalink Madde Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sjuk (och det kom inte helt oväntat).

Usch usch usch för att vara sjuk, mår verkligen pyton! Pratade nyss med Jonas och han mår lika dåligt han och det gjorde även Sebbe också :/ Stackars oss.. Men som Sebbe sa: ''Det var klart värt det''. Däremot så har jag inte blivit magsjuk som jag var räddast för att bli. Jag har feber och ont i hals & öron... Har vaknat typ 1000 ggr inatt också.

Har precis beställt hem hela apoteket av min kära mor + glass, cola m.m.
Nu ska jag kolla på film eller något.
2009-01-13 @ 12:59:28 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min måndag.

SÄMST är det att vara tillbaks. Åååh.. Vill alltid ha det som vi hade det i Idre. Alla som var med är helt deppiga och förhoppningsvis så blir det en återträff hos Kalén på onsdag med lite dricka och kolla på vår 3timmar långa film därifrån. Sover nog där också :)

Min dag:
- Gick till skolan och första lektionen var bara för dem som hade rester. Fyfan va arg jag blev... hade tre timmars hål efter också :/ Därefter hade vi filosofi och jag hatar vår jävla lärare... han e fan sjuk. Och det är jag inte ensam om att tycka!!!
- Drog hem, tog en promenad med Dennis & efter det drog jag hem till Linda för att kolla alla bilder från Idre. Det var jag, Jonas, Linda, Kalén, Sebbe & Junker. Fick dock köra hem Jonas rätt fort då han blev magsjuk. Usch, stackaren... Hoppas jag inte blir smittad nu bara.

Livet här hemma är inte kul alls. Idre låten = Bedrövelsens tidevarv med Karolinerna, haha.


Mickan, Hanna och Mickan i Idre :) Skönaste tjejerna grabbarna drog hem, haha...
2009-01-13 @ 00:01:44 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag i Åre

Ja dagana rullar på här uppe i Åre. Igår var det äntligen dags för utgång. Har ju varit sjuk sen nyårsafton så året har börjat väldigt lungt för min del. Men iallafall, det blev en mycket lyckad utgång igår. Började med lite förfest på garaget där stämningen var rätt seg. Sen blev det taxi till Dippan där det blev riktigt drag! Sen sprang jag runt lite på torget av nån anledning och tillslut hittade jag alla andra och det blev taxi hem till Blåkulla för att äta lite innan vi somnade. Smarta Clemme skulle koka ägg när vi kom hem och sätter på plattan och går sedan och lägger sig och "vilar" i sin säng under tiden. Vid fyra vaknar Tove upp av att det luktar bränt i hela huset. Clemme hade självklart somnat. Detta kunde slutat mycket illa men det gjjorde det inte denna gång!
 
Idag har jag som tur är vart ledig, och varit seg hela dagen. Så det har inte blivit mycket gjort men imorgon blir det sowboard hela dagen =)


i taxin hem ;)
2009-01-12 @ 20:25:01 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite kul om Idreresan.

16 killar och två tjejjer, ett jäkla stort hus och två jacuzzis. Såhär gick det:

- P-boten: På vägen till Idre fick ena bilen som var den dräggigaste bilen böter och blev stoppade av polisen. Anledningen till att de blev stoppade var att de gjorde en farlig omkörning, kastade ut ölburkar och hängde ut genom fönstren.. Rätt åt dem! haha.

- Ballongbilen: Ena bilen köpter väldigt många ballonger, blåser upp dem och slänger sedan ut dem!



- ''Jag skulle ju bara upp på taket'': Vi börjar närma oss Idre och tre av våra bilar låg och körde väldigt tätt intill varandra. (Som tur var så var det inte jag som körde då). Då får aspackade Bobbie plötsligt en briljant idé om att han ska klättra upp på taket när vi kör i ca 90km /h... han orsakade nästan sin egen död och en seriekrock, fyfan!! Mirza som var förare i deras bil blev förbannad när Bobbie plötsligt slängde upp dörren mitt under körningen och till Bobbies försvar sa han: ''Jag skulle ju bara klättra upp på taket.

- BB: (BajsBennt). Resten kan ni nog räkna ut själva... vill inte gå in på några detaljer. Bent = Sebbe.



- ''Vem fan är Sara?'': Sjuka killar är alltså. Za har suttit och råhånglat med en tjej hela kvällen och sagt att han älskar henne.. Dom går steget längre och efter det säger han framför henne: ''Vemfan är Sara?'' och det är ju självklart den tjejjen han håller på med. Snacka om piiiiiiiiiinsamt.

- Killar = Svin: Sen måste jag tillägga att man har lärt sig en hel del om hur killar fungerar denna vecka. Drägg alltså! Dem skiter i hur tjejjen ser ut och är bara ute efter en sak... Men garva åt dem det gjorde jag myyyycket!

- Allrengöringen: Bobbie satt och shottade allrengöring. Ont i magen efter? Jaaaaa!!

-Toalettbruden: Efter Sebbes toalettinsident rengjorde dom den med en toalettrensare som dom därefter lurade en tjej att dricka öl ur. FYFAN vad äckligt!! Taskigt men lite småkul.



- Slagsmålet: Idiotkillarna går ner till ett hus och börjar slåss med en massa killar.. slutar med att en av dem hamnar på sjukhus då han vart medvetslös. (Strand!!!!!) Men det sjukaste är att han kommer hem till oss och festar med alla killarna dagen efter och typ älskar dem...



kommer mer sen... + massa bilder.
2009-01-12 @ 19:27:43 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Världens skööönaste resa!

Trött som ett svin så jag skriver och lägger upp massa bilder här imorgon. Har iaf vart världens roligaste och grymmaste vecka och det känns verkligen hemskt att vara hemma igen :/ Har hänt så sjukt mycket grejjer och man har allt fått sig en hel del goda skratt. Snart kommer mamma, Bibban & lilla Rickard hem från Teneriffa :) Ska bli jättekul att få träffa dem dock. Måste bara berätta att jag tog nästan 800 bilder med min kamera under denna resa, sjukt kul.







IDRE 2009!!!

2009-01-11 @ 21:38:10 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


År 2008

En lite försenad årsresume hade jag tänkt att komma med nu. År 2008 har varit ett väldigt händelserikt år med många roliga resor. Hoppas att 2009 blir lika bra ;)

Januari
År 2008 började med ett stort nyårsfirande i Thailand, på Koh Samui med familjen Larsson 

 



Februari
Linda fyllde 19 och det blev födelsedagsfest för henne hemma hos Mickan. En mycket rolig kväll som slutade, inte så otippat, på Terassen.



I slutet av månaden var det dags för vår resa till Andermatt i Sweitsch. Vi var ca 20 pers som åkte tillsammans. Jag lyckades dra på mig halsfluss precis innan resan och tvingades äta penicillin hela resan, ingen höjdare. Men det blev ändå en riktigt lyckad resa med många minnen. Inte minst den dagen då alla åkte till Italien och vi blev "bortglömda".



   

Mars
Äntligen var körkortet avklarat och jag fyllde även 19 denna måndad!


På Kolingsborg blev det en riktigt trevlig utgång


April
Åkte till Linköping med tjejerna i klassen över en natt för att kolla på deras skola. Blev en sjukt rolig kväll där iaf :)


Samma dag som jag kom hem från Linköping åkte jag och Mickan upp till Åre torsdag till söndag.



 
Sen började studentskivorna dra igång. Och först ut var vår skiva, som absolut blev en av de bästa!



Sen var det Josses skiva..




Samtidigt som våren kom blev Ea avskedad från bloggen ;)


...och Vicky blev vår nya medlem


Maj
Månaden startade med mösspåtagning. Vi satt i humleården i ca sju timmar och drack champange.
'

  

Det blev många trevliga grillkvällar vid lillsjön
 

Kalen fyllde år och vi firade mitt på dagen på gröna udden


Skivorna började ta slut, men en återstod: Dannis


När skivorna va slut passade vi på att återgå till vårt vanliga liv: alex,gc,t ;)


Juni
Dagen vi väntat på såå länge, Studentdagen var här. Och åå så uderbar den var. Helt klart en av de bästa dagarna i mitt liv.




      

Sen blev det midsommar


Och självklart blev det många kvällar på alex. Och denna kväll slutade...


..med bad

2009-01-07 @ 14:30:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortsättning..

Juli
Jag, Vicky o Chabo hade ett mysigt dygn i Bromma


Det blev några trevliga kvällar hos Kalen


Många långa sommarkvällar



Sen var det dags för Båstad. Jag åkte ner med famljen en vecka, och veckan efter kom tjejerna ner, lagom till tennisveckan. Blev en härlig semester.


Dagen efter vi kom hem från Båstad blev det lite småparty i mitt uterum, sådär halvsmart eftersom Gotland väntade samma vecka




Då var det dag för Gotland. Som blev väldigt lyckat..


Augusti
Denna månad började med resan till Ayia Napa. Det var jag, Mickan och Vicky som åkte. Bodde nog på det sämsta hotellet i hela Ayia Napa, men vad gjorde det? Vi hade det kul ändå.


   

Hann med en kräftskiva hemma hos mig.


September
I September hände det inte så mycket speciellt. Jag började jobba på ica, och sen åkte jag upp till Åre på anställningsintervju också.

Sen får vi inte glömma att Mickan färgade håret också, och var brunhårig i hela två dagar, eller va det en?


Oktober
Vi tog bilen och gjorde en spontanresa till Kalmar för att hälsa på Ivar. Fick låna en lägenhet där och det blev en mycket trevlig helg!


  

I Kalmar fick vi vår första p-böter på hela 200 kr. (Dock dröjde det bara en månad tills min andra kom, det var inte lika kul)



Var på Klubb Onsdag med resten av Kungsängen. Där Mickan och jag skaffade oss nya vänner ;)


Hade tacokväll i Marias lägenhet.


November
Sista månaden i Kungsängen.

Det blev Halloweenfest hemma hos Ea


Mickan kom hemkörande till mig och berättade att hon tagit kökort :)


Åkte till Gran Canaria med mamma och pappa. En jättehälig vecka.




När jag kom hem från Gran Canaria blev det avskedsmiddag för mig och Vicky


Sista kvällen i Kungsängen spenderades självklart på Alex, lika förvirrad som alltid;)


December
Flyttade upp till Åre där jag nu har bott i drygt en månad. Bor i ett stort hus med fem andra jätte sköna människor. Trivs jättebra!




Över jul kom familjen upp och över nyår var Mickan och Ea här för att fira det nya året med mig :)


OCH DÄR TOG UNDERBARA 2008 SLUT! Hoppas på ett minst lika bra 2009!
2009-01-07 @ 14:29:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Här uppe i Åre...

Här uppe i Åre fungerar inte veckorna som dom gör där hemma. Lördagar och södagar är de dagar vi jobbar mest på och dessa dagar är det inte alls många som går ut på. Bästa dagarna att gå ut på här är söndagar (På dippan) och tisdagar (på bygget). Och idag råkar det vara just tisdag, och just idag ska verkligen alla ut. Alla förutom jag och Tove som sitter med våra datorer i knäna framför TV:n och kolla på drömkåken.
Det är inte så att vi frivilligt är hemma utan båda råkar vara sjuka, usch usch! Är så otroligt trött på att bara sitta inne framför tvn hela dagarna. Men det ska de bli ändring på. På torsdag ska jag gå till jobbet.
2009-01-06 @ 21:35:45 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Ja, året kunde ju ha börjat bättre. Har legat hemma tre dagar nu och varit jätte dålig, usch. Men som Ea sa nyss i telefonen "nu kan det ju bara bli bättre" Så vi får hoppas på det. Men med min otur här i Åre skulle det inte förvåna mig om något värre skulle hända.

Jaja pratade med Mickan i telefon för ett tag sedan. Dom är ju på väg upp till Idre. Var meningen att jag skulle hänga med några dagar men det blev inte så, vilket jag är mycket glad över nu med tanke på hur jag mår. Men hursomhelst berättade hon iaf att den ena bilen hade fått böta 3000 kr för att dom hade gjort en "farlig omkörnig" förstod jag det som. Och då hade ca tre timma av deras semestervecka gått, man kan ju undra vad som kommer ha hänt när veckan är slut.

Blir inge jobb för mig imorgon heller. Men jag hoppas på att jag ska oka gå till jobbet på tisdag, men det är inte alls säkert.

Ikväll blir det mean girls och te, bye!
2009-01-04 @ 18:06:36 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite från valle!

Kallaste månaden i alperna, det går rykten om att det ska bli -28 grader under veckan. Då kommer jag ligga under täcket tills det blir varmare. Här nere är det superbra! Men ibland kan det vara lite jobbigt, som när man glömmer solisarna hemma och måste gå och kisa helatiden, eller när man får grym mjölksyra i benen efter att ha åkt en backe på typ 3 km. Då börjar man ju nästan fundera på om det verkligen är värt det. Moahaha

Nyår var roligt, vi åt tre rätters på ett litet ställe som heter Sne sko, danskt, som allt annat.... på varningsskyltar i backen till exempel, står det LANGSAMT, så mycket danskt men lite svenskt är det ju oxå. I alla fall, efter middagen så festade vi en heeeel del. Kanske blev lite för många vodkadrinkar efter ett tag... men jag kommer typ ihåg det mesta. Jag hade kuul i alla fall :D slutade festa vid halv 8 på morgonen.

Pratade med Mickan och Madde i telefonen från Åre, dom verkade ha det superbra! Det var underbart att höra ere röster! Saknar er tjejer!

Nu ska jag hitta på något annat att göra... blir antagligen utgång även idag för det e nårga danskar som ska ha fest, men efter det ska jag försöka lugna ner mig lite! haha så du behöver inte vara orolig Mickan!

ha det !
2009-01-04 @ 16:03:00 Permalink Lilla v Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag drar vi!!

-Så var packningen typ klar, kör det sista imorgonbitti. Har typ kläder med mej för två veckor, haha.
- Var i Bro och handlade mat med Linda. Köpte bara en del & massa nudlar fick det bli
- Takboxen är på & vi fick hjälp av Jonas pappa som tur var
- Hämtade allas packning & lämnade den hos hemma Calle där vi ska samlas imorgonbitti
- Bilen är tvättad & fin blev den allt :)

- & tillsist hamnade jag uppe på Alex med Linda, Jossan & Sanna. Hade iaf en jättetrevlig kväll trots att jag var den enda som fick dricka coca cola. (Ska ju köra bil imorgon). Kom iaf upp sjukt mycket folk dit så de va kul :D Kom hem klockan tolv och jag hade egentligen kunnat stanna kvar mycket längre men det känns som om att jag behöver få några timmars sömn iaf. Undrar hur det går för Linda? Haha. Jaja... Sista gången man träffade Josse då :(, hoppas du får det underbart i Paris gumman! :D Vi kommer och hälsar på ;D

2009-01-04 @ 00:24:57 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idre imorgon!

Stress, stress, streeessad! Har hur mycket som helst att göra inför morgondagen känns det som... bara att ta en sak i taget antar jag? Idag ska jag iaf hinna med att:

- Packa allting och de mesta ligger i tvätten just nu
- Handla mat med Linda
- Sätta på takboxen på vår bil
- Åka runt & hämta allas packning + skidor
- Dra upp till Alexandra & fika med Josse, Linda & Sanna. (Sista gången man träffar Josse innan hon drar till Paris i ett halvår). Måste försöka hinna med det...
- och de jobbigaste är att när ja kommer hem med all packning i bilen så måste jag ta ut allt igen eftersom att jag ska skjutsa ut mina päron + lillebror till Arlanda imorgonbitti innan vi sticker till Idre. Dem ska till Teneriffa i en vecka!!
- Tvätta bilen
- Hem till Junker ikväll?

Nu ska jag sätta igång med packningen.
2009-01-03 @ 14:13:35 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Tvingade mig upp till jobbet imorse. Började klockan sju och en halvtimme senare klarade jag inte att vara kvar längre. Hade väl egentligen förstått det redan när jag vaknade att jag inte skulle orka jobba de nio timmarna idag. Dock trodde jag nog att jag skulle klara längre än 30 min. Så nu ligger jag hemma med feber och är superförkyld, usch.
Jag, Tove och Elin hade planerat en supertevligt kväll ikväll på Brooken, men adjö till den planen. Istället blir det att ligga hemma och göra allt för att blir frisk tills imorgon så att jag ska kunna jobba.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film!

 
2009-01-03 @ 12:53:08 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fler bilder från nyår...


Under festen


Tolvslaget


Tolvslaget


Tolvslaget, Madde & Emma


Jag & Åkersbergakillen :)


och igen, haha...


Madde & någon.
2009-01-02 @ 15:42:31 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från nyår :)



Ea gör sig iordning


Madde fixar middagen


Rebecka fixar förrätten


Och här är den klar :)


Middagen, alla utom jag


Hela huser (Blåkulla) förutom Elin


Å-berga killar


Min älskling och jag :)


Jag


Madde och Vickan :)


2009-01-02 @ 15:26:16 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Usch

Det är sånna här dagar man längtar hem till Kungsängen igen. När man ligger i sängen, sjuk och bara tycker synd om sig själv =/

Förövrigt var det hur kul som helst att få träffa sina bästa vänner igen :)
2009-01-02 @ 15:16:23 Permalink Madde Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemma från Åre.

De här dagarna har vart underbara. Sjukt kul att få umgås lite med Madde igen, kul att få åka lite skidor & två riktigt roliga partykvällar fick det bli :) Alla folk man träffat, syftar mest på dem som bor med Madde, var hur trevliga som helst & det var jättekul att få träffa dem.

Kom fram till centralen vid sju imorse och fasen så skönt det var att komma fram, det var ingen rolig bussresa direkt. Ea har ju gått & blivit sjuk också så hon fick stå ut med att ha feber och skit hela resan hem, stackaren. Hoppas verkligen inte att man blivit smittad nu, ska ju till Idre på söndag lixom! Och jag har delat säng med Ea i Åre :/ Jaja.

Nu ska jag ladda upp bilder från nyår, packa upp alla grejjor & sedan börja packa om allt igen, woho!


På tåget


Ea i backen


Jag i backen


Madde & jag ute på en promenad


Madeleine & Linnea slappar
2009-01-02 @ 15:06:49 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


År 2009

Nyårsafton blev riktigt lyckad :) Middagen var jättegod och vid nio började folk droppa in. Sen var det party för hela slanten. Även fast jag lyckades missa pulkaåkninge i trappan, när väktarna kom och efterfesten så var jag riktigt nöjd med kvällen.




     
2009-01-01 @ 17:52:53 Permalink Madde Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91