top3 -

Lite kul om Idreresan.

16 killar och två tjejjer, ett jäkla stort hus och två jacuzzis. Såhär gick det:

- P-boten: På vägen till Idre fick ena bilen som var den dräggigaste bilen böter och blev stoppade av polisen. Anledningen till att de blev stoppade var att de gjorde en farlig omkörning, kastade ut ölburkar och hängde ut genom fönstren.. Rätt åt dem! haha.

- Ballongbilen: Ena bilen köpter väldigt många ballonger, blåser upp dem och slänger sedan ut dem!



- ''Jag skulle ju bara upp på taket'': Vi börjar närma oss Idre och tre av våra bilar låg och körde väldigt tätt intill varandra. (Som tur var så var det inte jag som körde då). Då får aspackade Bobbie plötsligt en briljant idé om att han ska klättra upp på taket när vi kör i ca 90km /h... han orsakade nästan sin egen död och en seriekrock, fyfan!! Mirza som var förare i deras bil blev förbannad när Bobbie plötsligt slängde upp dörren mitt under körningen och till Bobbies försvar sa han: ''Jag skulle ju bara klättra upp på taket.

- BB: (BajsBennt). Resten kan ni nog räkna ut själva... vill inte gå in på några detaljer. Bent = Sebbe.



- ''Vem fan är Sara?'': Sjuka killar är alltså. Za har suttit och råhånglat med en tjej hela kvällen och sagt att han älskar henne.. Dom går steget längre och efter det säger han framför henne: ''Vemfan är Sara?'' och det är ju självklart den tjejjen han håller på med. Snacka om piiiiiiiiiinsamt.

- Killar = Svin: Sen måste jag tillägga att man har lärt sig en hel del om hur killar fungerar denna vecka. Drägg alltså! Dem skiter i hur tjejjen ser ut och är bara ute efter en sak... Men garva åt dem det gjorde jag myyyycket!

- Allrengöringen: Bobbie satt och shottade allrengöring. Ont i magen efter? Jaaaaa!!

-Toalettbruden: Efter Sebbes toalettinsident rengjorde dom den med en toalettrensare som dom därefter lurade en tjej att dricka öl ur. FYFAN vad äckligt!! Taskigt men lite småkul.



- Slagsmålet: Idiotkillarna går ner till ett hus och börjar slåss med en massa killar.. slutar med att en av dem hamnar på sjukhus då han vart medvetslös. (Strand!!!!!) Men det sjukaste är att han kommer hem till oss och festar med alla killarna dagen efter och typ älskar dem...



kommer mer sen... + massa bilder.
2009-01-12 @ 19:27:43 Mickan Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91