top3 -

Dan före dopparedan.

Och så var det redan dan före dopparedan. Tiden har gått läskigt fort. I onsdags var det glöggkväll hemma hos Madeleine efter jobbet, mycket trevligt att träffa alla igen. Igårkväll blev det storhandling och idag tänkte jag åka en sväng till Coopen och köpa det sista som glömdes igår. Är ledig idag och gud så skönt det var att få sova ut lite. Ska städa och fixa nu och sen bada lilla teodor så han blir julefin :) Lite bittert att man ska upp och jobba imorgon dock. Likaså på juldagen... Menmen. Åker hem till mami & co direkt efter jobbet!

GOD JUL.
2011-12-23 @ 11:49:12 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Köket.

Mitt fina kök har äntligen fått upp luckor. Så skönt! Nu är det verkligen klart. Ska ta lite mer bilder i helgen.

2011-12-15 @ 14:34:39 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sötaste!

Nova & Teo :D

2011-12-15 @ 14:31:59 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk.

Usch usch. Då har man gått och blivit sjuker:( Känner att jag inte alls har lust med det just nu!! Har legat på soffan med Teo hela dagen och Dennis är på jobbet. Jag skulle egentligen också ha jobbat idag men så blev det inte. Stannar hemma iaf imorgon också men hoppas verkligen ja kan gå på måndag.. Skulle egentligen gått på julmarknad med Linda imorgon också :( Igår hälsade vi på Nelli & Nova på dagen och sen blev det middag hemma hos Dennis mami. Kollade på Idol finalen hos min mami sen. Haappp..?? Vad ska man göra nu då??!! Tur att man har en trött hund.
2011-12-10 @ 13:54:24 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tjejkväll :)

Sitter i soffan med ett glas vin. Gott sömnmedel, haha. Är helt sjukt trött & så sjukt glad över att det är helg!! Blivit mycket jobba på sistonde.. Snart kommer Madde hit & förhoppningsvis även Linda :D Ska kolla på Idol, äta godis & dricka vin. Näst sista Idol idag ju, sjukt spännande. Jag håller nog på Amanda F. Moa är ifs också bra men lite tråkigare?

2011-12-02 @ 18:39:30 Permalink Mickan Kommentarer (0) Trackbacks ()































RSS 0.91