top3 -

Onsdag

Det var väldigt kul att komma till skolan klockan nio imorse för att sedan få reda på att våra två första lektioner var inställda (vilket betydde att vi kunde ha börjat 14:20 istället) Men självklart fick vi inte reda på att våran andra lektion var inställd förens vi skulle börja med den. Men vi hann iaf diskutera en ev resa till Danmark i vår. Skulle vara väldigt kul om det blev av, vi skulle iaf undersöka saken vidare..

I väntan på att klockan skulle bli 14:20 gick vi och åt lunch, tränade och så hann vi även med att sola solarium. Ea orkade inte gå på den sista lektionen och drog hem redan klockan tolv. Men jag som är så duktig stannade kvar, haha.

Nu sitter jag här med Ea och vi hade tänk börja plugga matte nu. Sen blir det OC klockan åtta, mycket viktigt att inte missa trots att det bara blir tråkigare och tråkigare. Men DH börjar ju på tisdag, vilket ska bli jätte kul.

Imorgon är det torsdag vilket betyder att det är helg snart. Helgens planer verkade inte bli som vi tänk oss. Men vi hoppas på att Mickan är själv hemma hos sin pappa iaf :)

Nu måste vi börja plugga om vi ska hinna med något..

/Madde o Ea
2007-02-07 @ 18:07:42 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91