top3 -

Skola igen

Har varit ledig nästan en hel vecka förra veckan, eftersom att vi hade tenta-p och vår sista var redan på måndagen. En vecka i storstan för att vila lite och få lite god mat för att på lördagen åka tillbaka och ha overallsinvigning och gå på tenta kravallen! Blev riktigt lyckat, trots att man kanske inte riktigt minns precis allt från kvällen, men tvivlar starkt på att det finns någon som gör det..

Overallsinvigningen började med lite gympauppvärmning, sen var det kryp och krålövningar i de flesta av de nio stationer som fanns för att alla skulle bli riktigt leriga i regnet! Första övningen var kryp 15 meter till en kastrull med fulvin( egenbryggt) sug i dig allt med sugrör och kryp tillbaka! Efter nio liknande stationer var man med andra ord inte speciellt nykter.

Vidare till en klasskompis på mellanfest, där många gick i underkläder eftersom att overallen var för lerig för att ta in.. Sen bar det av till tentakravallen för de flesta, dock fanns det några som inte riktigt lyckades ta sig ända dit :) haha en galen kväll och jag tror inte många gick upp ur sängen förrän det var dags att gå och lägga sig igen den söndagen!

Imorgon börjar nästa stora festhelg, Pallen som ordnas av högskolaingenjörerna, kravall imorgon och halloweenfest på lördag!! Ska nog ta det lite lugnare!!
2009-10-28 @ 16:17:09 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 0.91